Tienasiko tämä 21-vuotias neito tästä Instagram-kuvasta 300 000 euroa?

29.01.2017

Viime aikoina on keskusteltu paljon mallikaunotarten ja muiden julkkisten uudesta tavasta tienata rahaa. Miten? Instagram-kuvilla.

Ei ole mikään outo juttu käsittää, että ihmiset joilla on somessa paljon seuraajia, kiinnostavat mainostajia. Yksi heistä on Kardashian-klaanin 21-vuotias kaunotar Kendall Jenner. Naisen kuvia toljottaa viikottain 74 miljoonaa ihmistä maailmalla.

Järkyttävä määrä!

Mieti että sinä olisit mainostaja ja haluaisit viestisi tietyssä ikäryhmässä esille – ja että sinulla olisi rahaa saattaa viestisi esille – tietenkin tekisit sen somevaikuttamisen kautta.

CR Fashion Book -sivusto kertoo, että esimerkiksi Kendall Jenner, Gigi Hadid ja Cara Delevingne, kaikki mallikaunottaria, saattavat ansaita yhdellä Instagram-kuvalla jopa 125 000 – 300 000 dollaria. Pistetään vain tietty housumerkki jalkaan tai lippis päähän, logo näkyviin ja brändi esille – ja raha vaihtaa omistajaa.

Myös suomalaiskaunottaret ovat kertoneet saavansa ainakin joidenkin satojen eurojen yksittäisiä tuloja Instagram-brändimainoksista.

Ollapa kuuluisa! Ollapa seurattu! Ollapa siten myös rikas.

Joskus kuulee sanottavan, ettei julkisuus itsessään elätä. Väärin! Instagramissa se elättää ihan v-un hyvin!

Alla oleva kuva on otsikkoon nähden viitteellinen. Koru voi olla mainoskoru, tai sitten tämä asu.

 

gangs all here

Kuva, jonka Kendall (@kendalljenner) julkaisi

Lisää luettavaa