Tina purkautui Facessa: Laihdutti ja omituinen ongelma iski: ”Miehet eivät jätä rauhaan”

13.11.2015

Tina kirjoittaa Facebookissa ystävilleen varsin erikoislaatuisesta ongelmasta. Hänen taustallaan on laihduttaminen, mutta nyt hän on aikeissa lihottaa itsensä takaisin.

-Lihotan itteni niin lihavaks ettei kukaan enää ikinä sano mulle mitään hyvää. Nyt alkaa pää olla ihan finito.

Tina perustelee ihmetystä pukkaaville ystävilleen, että laihduttaminen on johtanut siihen, että miehet kehuvat häntä kilvan seksikkääksi ja simpsakaksi ja ”helvetin hyvännäköiseksi”.

-En haluu enää, nyt riittää, hän pasmentaa.

-Jättäisivät minut vain rauhaan.

Tosin tämä taitaa olla vähän hankalaa sen vuoksi, että Tina kertoo työskentelevänsä asiakaspalveluhommissa.

Tina saa ymmärrystä:

-Myös kauneudessa on se huono puoli, että monet ihmiset (varsinkin miespuoliset oman kokemukseni mukaan) tuntuvat pitävän täytenä idioottina. Jotenkin joidenkin ihmisten päähän ei vain mahdu se, että kaunis nainen voi myös olla fiksu. Mutta en usko, että kenenkään kannattaa alkaa pilaamaan terveyttään sen takia, että haluaa olla rauhassa. Enkä nyt sano, etteikö ylipainoisetkin voisi olla viehättäviä, kirjoittaa muuan tukijoista.

-Ikävä kyllä tuo ongelma on monille naisille ihan todellinen. Hyvä ystäväni – vaaleatukkainen, lyhyt ja pienikokoinen, yleisten kauneuskäsityksen mukaan varsin nätti – on töissä ruokakaupassa ja kokee häirintää miespuolisten asiakkaiden taholta päivittäin, avautuu toinen.

 

Lisää luettavaa