TIS-Tuuli otti osaa Suomen Seksikkäin -kisaan – tämä lähentelee jo aikuisviihdettä!

TIS-Tuuli on Suomen Temppari-historian kuumin pakkaus.

Tempation Island Suomesta tuttu Tuuli on ottanut osaa Suomen Seksikkäin -kisaan. Tämä tieto tuli Comon toimituksellekin kuin Annelille faksi: yllättäen ja pyytämättä.

Nyt on mustaa hevosta kyllä tarjolla, Tuuli on nimittäin ihan mahdottoman seksikäs. Hänestä voi sanoa että hän on Suomen TIS-historian seksikkäin nainen. Mutta onko hän Suomen Seksikkäin?

Näin Tuuli esittäytyy:

-Oon energinen pirtsakka tyttö Tampereelta, viihdyn hyvin ihmisten kanssa ja oon aika yllytyshullu. Oon tottunut menemään koko ajan ja kehittelemään paljon ohjelmaa itelle. Nautin siitä ku saan ihmiset hymyilemään ja tuntemaan olonsa kotosaksi mun kanssa. Harrastuksiin mulle kuuluu tällä hetkellä kuntosali, tankotanssi sekä osaksi myös duuniksi teen mallinhommia paljon. Mulle tärkeetä on et muilla on hyvä olla ja että kaikki saa olla just sitä mitä ite haluaa. Mulle on supertärkee asia pitää itestä huolta ja ulkonäkö onki mulle semmone tärkee asia. Mä rakastan matkailua, shoppailua ja tykkään elää aina täysillä, hyvällä energialla, liikaa murehtimatta kaikkea mut kuitenkin niin että pysyy kaikki ohjat kädessä oli vauhti mikä tahansa. Kaverit ja perhe sekä eläimet on mulle kaikki kaikessa.

Tässä upea uusi kuva:

Aiheet: