Tom Cruisen eroon liittyy erittäin outoa mystiikkaa – tässäkö kaiken syy, lue ja hämmästy!

01.07.2012

Skientologiksi jo ajat sitten hurahtanut Tom Cruise eroaa viiden avioliittovuoden jälkeen vaimostaan Katie Holmesista. Syyksi on ounasteltu sitä, että Katie ei halua parin Suri-tytärtä liiaksi skientologioppien syvyyksiin. Hän alkaa olla sen ikäinen, että saloihin vihkiminen tulee ajankohtaiseksi.

Syy eroon löytyy toisten spekulaatioiden mukaan Katiesta itsestään, ja hänen haluistaan. Muun muassa julkkisbloggaaja Perez Hilton nostaa keskusteluun omituisen luvun 33.

Kaikki Tom Cruisen vaimot ovat eronneet miehestään täytettyään 33. Niin teki Mimi Rogers, ja niin teki myös Nicole Kidman. Niin tekee nyt myös Holmes.

33 on skientologeille merkityksellinen luku. Nyt ounastellaan, että täytettyään 33 naisten olisi pitänyt sitouttaa itseään ryhmään jollain liian vaativalla tai henkilökohtaisella tavalla – niin henkilökohtaisella, että he päättävät ottaa eron miehestään. 33 edustaa skientologeille pyyteetöntä antaumusta.

Kerrottakoon, että alun perin skientologikirkko on perustettu Phoenixissa, joka sijaitsee 33. leveyspiirillä. Suomen skientologit järjestäytyivät vuonna 1983, päivä oli 3.3.

Lisää luettavaa