Tosi-tv-kunkku Kristian Heiskari avautuu terapiastaan: ”P-kapäätäni tongitaan”

Avointa.

25.01.2024

Big Brotherin ja Selviytyjät-sarjan voittanut Kristian Heiskari tilittää Instassa syksyllä seinän kaatuneen päälle.

-Syitä tähän on monia ja avaan tässä vain pienen osan niistä. Kuluneet vuodet ovat olleet hektisiä, oon sivuuttanut pitkään vaivanneet kelat, oon laiminlyönyt ystäviä ja oon laiminlyönyt itseäni. Luulin että kaikki järjestyy kun korjaa elintapojaan, tajuamatta että ensin pitäisi käsitellä vaivanneet asiat loppuun. Oon saanut useasti pettyä ihmisiin ja eniten olen saanut pettyä itseeni, hän paljastaa.

Kun jaksaminen ei riittänyt ja paska levisi tuulettimeen, Krisu sai tukea ystävältään. Tämä käynnisti auttamisprosessin. Toiseksi vastaan tuli terveydenhuolto.

-Nyt päätä availlaan terapiassa, tavalla jolla en olisi uskonut tätä paatunutta paskapäätä koskaan tongittavan. (…) Tässä vaiheessa ylistyshuuto terveysvakuutukselle, jota ilman olisin nyt jonottamassa julkiselle, jossa jonot on pelottavan pitkät, Krisu huokaa.

Hän toteaa fiiliksensä olevan vapaa – ajatus on selkein vuosiin.

-Tästä kiitos terveydenhuollon sankareille, ystäville, läheisille ja kaikille niille jotka on mukana kun tarvitaan. Painotan vielä niille, jotka on huolissaan: kaikki on nyt hyvin, vihdoin.

-Kun oma jaksaminen ei riitä, hae sitä apua, Krisu korostaa.

Kuvassa mies viime syksynä, väsyneenä:

Lisää luettavaa