Tv:stä tutulle suomalaisjulkulle selvisi miesystävän karmea tausta: Tappo ja muita rikoksia!

Hottikset-sarjasta tuttu Juha Immonen avaa tuoreessa blogipostauksessaan elämäänsä varsin vakavin aihein. Hän kertoo nuoruutensa masennuksesta ja koulukiusaamisesta, mutta palaa myös historiaan kuuluneeseen parisuhteeseensa, joka oli ihmissuhdehelvetti pahimmasta päästä.

-Nyt voin sanoa, että ymmärrän ihmisiä, jotka kokevat parisuhdeväkivaltaa, kun muut sanovat, että lähde suhteesta menemään, se on helpompi toisen sanoa, joka ei sitä itse ole kokenut. Asiat eivät oikesti ole niin yksinkertaisia ja joidenkin mielestä voin olla tyhmä ja ansaitsin sen, mutta jokainen voi tulla sanomaan, vasta kun itsellä on asiasta kokemusta, Juha kirjoittaa.

Hän seurusteli jonkin aikaa suhteessa, joka oli väkivaltainen.

-Ensiksi alkoi henkinen väkivalta sekä ylenpalttinen sairas mustasukkaisuus, en saanut juuri liikkua kuin töiden ja kodin välillä, ja lopuksi sitten alkoi tulemaan kuvioihin myös fyysinen väkivalta. Milloin olin sairaalassa murtuneiden kylkiluiden takia, milloin puhjenneiden tärykalvojen, milloin olin lentänyt lasin läpi, milloin oli nenästä purtu palanen ja lista voisi jatkua loputtomiin ja kaikesta en halua edes avautua saatika muistella – teksti tulisi olemaan liian rankkaa, Juha bloggaa.

Suhteen jälkeen hän sai tietää eksästään vielä rajumpia asioita. Hän kertoo tilanneensa papereita käräjäoikeuden kansliasta. Sieltä selvisi, että mies oli istunut esimerkiksi taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja kiristyksestä.

Kaiken kukkuraksi Juha sai tietää, että miehellä oli ollut suhde Juhan hyvään ystävään.

Lue kohahduttava bloggaus kokonaan TÄSTÄ.

Aiheet: