Twilight-tähtien kolmiodraamasta vuosi – näin kävi neljännelle osapuolelle!

31.10.2013

Näyttelijätär Kristen Stewartin ja ohjaaja Rupert Sandersin salasuhteen julkitulosta on nyt kulunut reilu vuosi. Soppa johti lopulta Twilight-tähden eroon kollegastaan Robert Pattinsonista ja Sandersin 16 vuoden avioliiton päättymiseen.

Ohjaajan ex-vaimo – hänkin näyttelijä – Liberty Ross on viimein valmis puhumaan skandaalin aiheuttamista tunnoistaan Vanity Fair –lehden haastattelussa.

Näyttelijätär kertoo miehensä tunnustaneen pettämisen vain 20 tuntia ennen paparazzikuvien julkituloa. Järkyttynyt Ross oli saman tien lähtenyt ystävänsä luo kahden lapsensa kanssa. Hän oli kuitenkin motivoinut itsensä pysymään vahvana lapsiensa vuoksi.

Melko pian tapahtuneen jälkeen hän päätti ettei pysty enää jatkamaan avioliittoaan. Syy ei ollut niinkään miehen pettäminen, vaan tunne siitä, ettei hän ollut riittänyt yritettyään olla hyvä äiti ja vaimo.

Ross on kuitenkin pikkuhiljaa päässyt jaloilleen. Hänen on kerrottu seurustelevan musiikkimoguli Jimmy Iovinen kanssa. Näyttelijätär ei kuitenkaan kommentoi uutta suhdettaan muuten niin avoimessa haastattelussa.

Kuva elokuvasta Thinly veiled

Lisää luettavaa