Työnantaja dumppasi BB-Sinin sivuun ja tiedottaa asiasta virallisesti, kommentti: ”Lakipiirit ovat hyvin konservatiivisia”

BB-Sinin ympärillä kuohunta ei ota laantuakseen. Juristinaisen juristimies haki avioeroa ja nyt Sini on siirretty asianajotoimiston palveluksestakin sivuun.

Sini on työskennellyt porilaisessa asianajotoimistossa, jonka sivustolla tiedotetaan tänään:

Asianajotoimistomme on päätynyt ikävään julkisuuteen työntekijämme tositv-sarjaan osallistumisen vuoksi. Haluamme tuoda esille ja vakuuttaa, että toimintamme jatkuu täysin normaalisti. Motivoitunut ja osaava joukkomme tarjoaa jatkossakin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Asianajajamme Sini Liljeqvist on toistaiseksi sivussa tehtävistään, eikä osallistu toimiston työn arkeen.

Comolle lakipiireissä vuosikaudet esiintynyt nimettömänä tässä yhteydessä pysyttelevä juristi kommentoi, että Sinin osallistumista Big Brotheriin ihmeteltiin jo alun alkaen alan keskusteluissa. Kohu ja avioero ovat entisestään porisuttaneet soppaa.

-Lakimiespiirit ovat varsin konservatiivisia. Julkisuudessa on aiemminkin nähty tapauksia, joissa romanssi- ja kohujulkisuus on vienyt uskottavuutta asianajotoimen harjoittamiselta, Comon haastattelema asianajaja toteaa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut