Tyttö antoi suikkarit pojalle täpötäydessä junassa!

Nyt oli kyllä vuoden rohkein julkinen akti.

Joskus ihmisiä tavataan harrastamasta seksiä julkisella paikalla, mutta monesti heillä on sentään jotain häpyä matkassaan. Häirityksi tultuaan he lähtevät paikalta pois tai ainakin lopettavat aktinsa.

Nyt on ehkä kohdattu Vuoden 2018 Häpeilemättömin Julkiakti. Vaikka vuosi on alussa, näin voitaneen todeta.

Siitä ei ole tietoa missä päin homma tapahtui, mutta netissä leviää kulovalkean tavoin junassa tai maanalaisessa kuvattu pätkä, jossa nuori neitokainen antaa nuorelle miehelle suuseksiä ympärillä olevista muista matkustajista piittaamatta. Mies puolestaan tyydyttää nuorta naista pettingiä harjoittaen housun sisäpuolelta.

Muut matkustajat eivät välitä kyseisestä seksiaktista pätkääkään, mutta esimerkiksi edessä istuvaa miestä homma hymyilyttää melkoisesti.

Siitä ei ole tietoa olivatko henkilöt päihtyneitä, mutta voisi toki olettaa, että tällaiset teot pidetään poissa muiden ulottuvilta, vaikka promillet suonissa virtaisivatkin. Tai jopa kielletyt aineet.

Video on sen verran rohkea, että kerromme asiasta uutisluontoisesti emmekä linkitä siihen. Oraaliseksin englanninkielisellä ilmaisulla halukkaat löytävät sen kyllä netin syövereistä ja vaikkapa vuotopalvelu Liveleakista.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut