Uusi helsinkiläisfestivaali on jättimenestys jo nyt – aivan uskomattoman hienot esiintyjät!

Mielzit esiintyjät, ouu waau!

06.08.2022

Tuusulassa Krapin alueen pihapiirissä ensimmäistä kertaa 19.-20. elokuuta järjestettävien Krapin Puutarhajuhlien lauantain ja kahden päivän liput sekä illallis- ja hotellipaketit on myyty loppuun.

Perjantaille löytyy vielä lippuja, mutta myös niiden kauppa käy kiivaana. Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle jalkaisin, pyörällä tai julkisia liikennevälineitä käyttäen.

Juhlaillat huipentuvat maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien J. Karjalaisen ja Kaija Koon konsertteihin. J. Karjalaisen ja Kaija Koon lisäksi puutarhajuhlissa esiintyy monta muuta kotimaista artistisuosikkia kuten Erin, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olli Halonen ja Maustetytöt.

Estradiohjelman lisäksi alueella on monenlaista oheisohjelmaa pienemmillä estradeilla sekä mm. kukkapaja, viini- ja olutmaistelua ja festivaali-tuunaamo, jossa voi saada vaikka pikakampauksen tai juhlaglitterin.

Festivaalien tiedot alla.

*

Krapin Puutarhajuhlat 2022
– Makea kesäfestivaali
Pe 19.8. Kaija Koo, Reino Nordin, Maustetytöt, Ramses II, Pauliina Kokkonen, Matti Johannes Koivu, Bilebändi Baloo, Aino ja Hajonneet
La 20.8. J. Karjalainen, Erin, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olli Halonen, Kauko Röyhkä, Juippi & Juippi, Jake and the Rambling Blade, Saara, Aku ja Vesa – LOPPUUNMYYTY
Yhden päivän lippu alk. 49,00€. Perjantain lippuja jäljellä.

Lisää luettavaa