Uusi trendi leviää maailmalla – suuseksikahviloissa saa täyden palvelun

Joulukuussa Sveitsin Geneveen perustetaan Fellatio-niminen kahvila. Kahvilan nimi kertoo jo kaiken oleellisen: kahvilassa saa tilattua itselleen kahvia, leivoksia ja suuseksiä.

The Independent -lehden tietojen mukaan myös Lontooseen ollaan perustamassa samalla periaatteella toimivaa kahvilaa. 150 neliömetrin tiloissa asiakkaat voivat tilata itselleen kahvilatuotteita kuten virkistäviä juomia ja leivoksia. Asiakkaille annetaan myös iPad, jonka ruudulta hän voi sitten valita itselleen mieluisensa oraalisen tyydyttäjän.

Kahvi + suuseksi -yhdistelmän perusmaksu on 50 puntaa. Aina 15 minuutin välein loppulaskuun lävähtää 10 punnan lisämaksu.

Englannissa prostituutio on laillista, mutta ilotalot eivät. Suuseksikahvilan perustaja kuitenkin väittää, että kahvilan lupien pitäisi olla kunnossa, ja että leegio lakimiehiä varmistaa tälläkin hetkellä, että kaikki toimii lakipykälien puitteissa.

Lontooseen perustettiin vähän aikaa sitten ravintola, jossa kaikki työntekijät ovat alastomia. Ravintolaan on tällä hetkellä 50 000 ihmisen jono, joten tarvetta erikoisille liikeideoille selvästi Englannissa on.

Idea molempiin kahviloihin tuli Thaimaan Pattayalta, missä vastaavanlainen kahvila perustettiin muutamia vuosia sitten.

Aiheet: