Vain elämää -osallistuja kamalan synkkänä: ”Mitä ihmiset kuolinvuoteellaan katuvat tai eivät kadu”

Vesala synkkänä.

01.12.2022

Ensi vuonna pitkälle tauolle sooloartistiuraltaan jäävän Vesalan uusi single Testamentti ilmestyy huomenna 2. joulukuuta.

Tuleva kappale kuullaan myös 10. helmikuuta julkaistavalla kolmannella albumilla Näkemiin, melankolia ja se on ainoa tulevan albumin biiseistä, jossa Vesala on toiminut tuottajana. Kappaleen teksti on Vesalan kirjoittama ja sävellys tehty yhdessä Joonas Angerian kanssa.

Testamentti syntyi ajatellessa sitä, mitä ihmiset kuolinvuoteellaan katuvat tai eivät kadu. Anteeksi antaminen ja armollisuus on välillä kovin vaikeaa, kun ohitamme ja hylkäämme toisiamme. Toisaalta, vaikka kuinka rakastaa ja on läsnä, siitäkin, kaikesta me kaikki lopulta joudumme luopumaan”, Vesala avaa kappaletta.

Kappaleesta ilmestyy huomenna myös video.

Kulunut vuosi on ollut Vesalalle mainio: alkuvuonna julkaistu single Uu mama ja Totuuksia popmusiikista -ep:ltä löytyvä Pulkka nousivat viraaliksi ilmiöksi UMK-väliaikashown jälkeen. Syksyllä 2021 julkaistu Pahanilmanlinnut oli koko vuoden radiolistan soitetuimpien joukossa ja nousi vuoden aikana kahteen otteeseen kärkisijoille. Näiden lisäksi Vesala teki yhteisbiisin Nopee hopee Kaija Koon kanssa ja esiintyi pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella.

Lisää luettavaa