Vain elämää -tähden superyllätys: ”On vain yksi halli joka on mulle oikeasti rakas”

Jes jes jes!

26.10.2022

Suomenkielisella soolouralla tällä hetkellä oleva Samu Haber nousee Helsingin Jäähallin lavalle lauantaina 18. maaliskuuta 2023.

Konsertin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin kautta maanantaina 31.10.2022 klo 10.

”Nordiksen” keikka tulee olemaan artistin kevään ainoa täysimittainen show ja askelmerkit sen rakentamiselle ovat syntyneet kotimaisilla klubeilla uuden kokoonpanon kanssa.

Haber itse on asiasta innoissaan.

”En uskaltanut odottaa, että keikkailu suomeksi ja uudella porukalla olisi näin siistiä! Levynjulkkarikiertueesta jää hurja nälkä ja inspiraatio sydämeen. Ja kyllä mä myönnän, että olen päiväunissani salaa haaveillut Nordiksella soittamisesta koko tän levyprosessin ajan. On ihanaa, että se myös oikeasti tapahtuu. Mä olen nähnyt kaikki Euroopan areenat eikä niissä missään mitää vikaa ole. Mutta varmasti joku saattoi tietääkin, että koko maailmassa on vain yksi halli joka on mulle oikeasti rakas. Mikään Wembley tai Globen ei voi koskaan päästä lähellekään. Kädet tärisee ja sydän sulaa onnesta, kun ajattelen maaliskuista lauantai-iltaa Nordiksella.”

Radio Nova ja Iskelmä järjestävät mahdollisuuden lippujen ennakko-ostoon perjantaista 28.10.2022 klo 10 alkaen. Ennakkomyynnissä saatavilla vain rajattu määrä eri lipputyyppejä. Keikan yleinen myynti alkaa Ticketmasterin kautta maanantaina 31.10.2022 klo 10. Normaaleista jäähallikeikoista poiketen tähän iltaan on saatavilla kaikille sallittuja ikärajattomia lippuja vain kahteen rajattuun katsomonosaan. Kaikki muut katsomopaikat ja permanto sallittu ainoastaan täysi-ikäisille, anniskeluoikeuksien kera.

Keikkatiedot alla.

*

KEIKKA:
Samu Haber
La 18.3.2023, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

Lisää luettavaa