Vanhempi nainen ahdisteli parikymppistä suomipopparia – poppari julkaisi seksiviestin!

08.06.2012

Hiljattain ensimmäisen sinkkunsa Kleinbus julkaissut Idolsistakin tuttu  Ilpo Kaikkonen on saanut melkoisen viestin. Parikymppistä muusikkoa lähestyi hänen äitinsä ikäinen nainen, joka halusi tehdä läheisempää tuttavuutta. Ilpo päätti julkaista viestin sivuillaan. Hän perustelee Comolle:

-Yleensä en tällaisiin edes reagoi, mutta nyt on jo jokin kynnys ylitetty, ja haluan jakaa asian. En toivo kirjoittajalle mitään pahaa ja siksi hän saakin pysytellä anonyyminä. Mulle saa edelleen rohkeasti lähettää viestejä ja yleensä niihin vastailenkin, mutta miettikää kahdesti ennen kuin tämmöisiä ehdottelette tuntemattomille. Ihan oman turvallisuutenne vuoksi, Ilpo korostaa.

Tällaisen viestin mallinakin työskentelevä Ilpo sai:

”Älä ahdistu. Olet vaan erittäin kiinnostava persoona ja ehdotan illanviettoa kesäkuussa arki-iltana hotellissa. Ilman mitään hiiskumisia jälkeenpäin tai edessäpäin. Olen vajaa vuosi sitten eronnut ja löytänyt ns. itseni vasta tässä iässä (45v ja kuva on uusi, joten olen kakaran näkönen naamastani.) Kiusallisia hetkiä ei tule olemaan… Kiinnostaa lähinnä nuorenmiehen aivoitus ja keskustelu ja tietenkin seksuaalisuus ja siihen liittyvä syvällisyys…laita ö-mappiin jos ei kiinnosta…en siihen kuole ja sun pitää tykätä myös muodoista jos yhtäänkään kiinnostaa irrottautua tästä muokatusta maailmasta… Ja tuo julkkiksena olemisesi on lähinnä mahdottoman ärsyttävä jarru.”

Lisää luettavaa