Yleisö jyrähti Vain elämää -parodiasta: ”Rauhoittukaa nyt ihmiset!”

28.01.2013

Cristal Snow on mies paitsi mukaansatempaavien dancerallatusten takana myös radio- ja tv-juontaja sekä drag-artisti. Hän on myös hulvaton parodioitsija, joka on tehnyt yhdessä kumppaninsa NikoLan kanssa suosittua Toosa-TV:tä Iltasanomien sivuilla.

Toosa-TV on kuoliaaksinaurattanut kansaa jo kymmenien ja taas kymmenien osien verran, mutta nyt huumorikaksikko tuntuu tökkäisseen muurahaispesään. Cristal Snow kertoo asiasta naamakirjassaan.

Kaikki lähti siitä, kun miekkoset tekivät vajaan kymmenen minuutin hulvattoman sketsiohjelman Vain elämää -sarjasta.

-Tuntuupa siltä että olisin mennyt tekemään jumalanpilkkaa, koska palautetta on tullut ihan henkilökohtaisesti… Ensimmäistä kertaa ikinä kahden vuoden aikana jengillä menee tunteeseen, Cristal avautuu.

Hän pitää palautetta hyvänä, mutta luettavissa on myös ihmetystä.

-Rauhoittukaa nyt ihmiset. Vain elämää on huikea sydämellinen ohjelma jonka fani olen. En vihaa ja ei, en ole katkera muiden menestymisestä; se on vain parodiaa ilmiöstä… Se onko se hauskaa vai ei on katsojan päätettävissä; se olenko huono ja kamala ihminen kun heitän läppää Katri Helenasta…

Moni Cristalin faneista tukee miestä. Kysymys kuuluukin: onko muka oikeampaa heittää läppää Johanna Tukiaisesta kuin ”oikeista laulajista”. Miten niin muka Katri Helenaa ei saisi parodioida?

Monitoimikone Cristalia kuullaan seuraavaksi YleX:n taajuudella, kun hän ryhtyy juontamaan Sunnuntaisirkus-nimistä ohjelmaa helmikuussa. Juontajakollegakseen hän on saanut viehättävän ja syvällisen singer-songwriterin, Kristiina Wheelerin.

Toosa-TV:n jakso

Kuva: Minna Annola

 

 

Lisää luettavaa