Yllätystukea naisenhakkaaja Chris Brownille!

Pitäisiköhän Chris Brown jo päästää pahasta? Mies mätki muutama vuosi sitten silloisen tyttöystävänsä Rihannan huonoon kuntoon, mutta ei silloin tiennyt, että sen jälkeen maailmalla sana naisenhakkaaja on synonyymi Chris Brownille. Mies olisi varmasti miettinyt jo senkin valossa tekosiaan, miten kaikki on hänen uraansa lopulta vaikuttanut. Kakkaa on satanut niskaan suorastaan kaatamalla.

Sittemmin Chrisin ja Rihannan välien on huhuttu lämmenneen ja heidät on bongattu yhdessä siellä ja vähän täälläkin.

Nyt anteeksiannon lähettilääksi on noussut Brownin ”räppäriveli” Jay-Z, joka tunnetaan myös perheenisinä ja Beyoncen siippana. Rihannan mentorina toimivan Jay-Z:n kerrotaan vähitellen lämmenneen sille, että Rihanna tapailee Brownia. Ehtiväthän ex-kyyhkyläiset hiljattain tehdä myös dueton yhdessä – siinä laulettiin syntymäpäiväkakusta.

Jay-Z on aiemmin kieltänyt Rihannaa tapailemasta naisenhakkaajaa jopa sillä ukaasilla, että hänen ja Beyoncen lasta ei sitten tarvitse yrittää lähestyä. Hänen mielestään Rihannalla on huonot arvot lapsille välitettävänään.

No, nyt siis anteeksianto näyttää laskeutuneen parin uudelleen hapuilevan suhteen ylle. Chris, pidä nyrkkisi kupeessasi kii!