Suuryritys ryhtyy päiväksi työnseisaukseen: ”Tuolloin emme tee verorahaa Suomen valtiolle – hallitus on epäonnistunut heidän ajamassa turvapaikka politiikassa!”

Periaatteen mies tässä.

20.08.2017

Jani Väkeväinen kertoo Facebookissa R.V.Group Oy:n ja Rakennuspalvelu väkeväinen Oy:n ryhtyvän työseisaukseen 18. syyskuuta Turun terrori-iskun vuoksi.

Koko päivitys kuuluu näin:

”Hyvää sunnuntaita kaikki turkulaiset ja Suomen kansalaiset. Olemme päättäneet yhdessä R.V.Group Oy ja Rakennuspalvelu väkeväinen Oy henkilökunnan kanssa että aiomme järjestää työnseisauksen 18.8.2017 tapahtuneen Terrori-iskun vuoksi.
Toivomme että saisimme omalla esimerkillämme mahdollisimman paljon yrityksiä mukaan tähän työnseisaukseen joka järjestetään 18.9.2017 milloin emme tee työtä koko päivänä, emmekä myöskään tee omalta osalta verorahaa Suomen valtiolle!
Meidän arvomaailmaan suomalaisena yrityksenä ei kuulu että joudumme elämään pelossa omassa maassa nimeltä Suomi ja samalla katsomme myös että suomen hallitus on epäonnistunut heidän ajamassa turvapaikka politiikassa. Lisäksi haluamme kunnioittaa uhreiksi joutuneita omalla tavallamme sekä nopeuttaa suomen hallituksen toimia antamalla myös taloudellista painetta päätöksiin sekä saataisiin myös tervettä keskustelua tähän Turun terrori-iskuun!”

Päivityksen näet alta. Sitä on jaettu Facebookissa pian jo yli tuhat kertaa.

Yritys on TPS:n jalkapallojoukkueen sponsori.

Lisää luettavaa