Ilmoitus: Joustoluotto apunasi yllättävissä tilanteissa

Elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, jota varten tarvitsee ylimääräistä rahaa. Moni turvautuu kulutusluottoon tai osamaksusopimuksiin. Nämä voivatkin olla hyvä vaihtoehto silloin, jos on tiedossa summa, minkä verran lainarahaa tarvitsee. Joustoluotto on erinomainen ratkaisu niissä tilanteissa, jossa tarkka rahasumma ei ole tiedossa.

22.08.2022

Mainos: Nordic Bank

Joustoluotto on luottokortintyyppinen ratkaisu, mutta ilman fyysistä korttia. Asiakkaalle avataan luottotili, johon määritellään nostoraja esimerkiksi 3000 €. Voit nostaa käyttöösi esimerkiksi 1500 € ja luottotilille jää vielä 1500 € käyttöösi. Korkoja ja kuluja maksetaan vain nostetusta summasta. Kun maksat luottoa takaisin esimerkiksi 1000 €, on käytössäsi taas 2500 € luottoa. Voit siis tehdä nostoja luottorajan puitteissa, silloin kun itse haluat. Joustoluotossa on yleensä matalampi korko kuin luottokortissa ja joustoluoton luottoraja voi olla korkeampi. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan 2000 €, mutta sitä on mahdollisuus hakea myös vähemmän tai enemmän.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava monissa tilanteissa. Esimerkiksi kodinkoneen, auton tai puhelimen rikkoutuessa joustoluotto on helppo ratkaisu. Voit nostaa luottotililtäsi rahat heti käyttöösi, eikä sinun tarvitse odotella seuraavaan palkkapäivään hankkiaksesi rikkoutuneen laitteen tilalle uuden tai korjataksesi auton. Myös remontoidessa voi tulla vastaan monia yllättäviä menoja, silloinkin joustoluotto on toimiva ratkaisu. Joutoluottoa voi toki hyödyntää myös esimerkiksi lomamatkaa varten, sillä se mahdollistaa äkillisetkin lomareissut eikä sitä varten tarvitse säästää ennakkoon rahaa useita kuukausia.

Yhdistämällä lainasi säästät selvää rahaa

Elämän varrella kertyy helposti erilaisia pienempiä lainoja ja kulutusluottoja, joista maksetaan kalliita lainanhoitokuluja ja korkoja. Nykyisin tarjotaan paljon osamaksuja ja näiden lisäksi voi olla remonttilainaa, autolainaa tai mökkilainaa. Joskus on otettu lainaa uusiin huonekaluihin tai vaikkapa kodinkoneisiin. Näistä kaikista kertyy sievoinen summa rahaa ja kuukausittaiset lainanhoitokulut voivat helposti muodostua hyvinkin suuriksi.

Yhdistämällä kalliit lainat, säästät huomattavan summan ja sinulla jää kuukausittain enemmän rahaa elämiseen tai säästöön. Nordic Bankin kautta voit saada lainaa jopa 70 000 € asti. Näin pystyt yhdistämään eri kokoisia lainoja isommaksi kokonaisuudeksi. Ota selvää paljonko sinulla on yhteensä kertynyt lainaa erilaisista pienemmistä kulutusluotoista, osamaksuista ja pankkilainoista. Kun summa on selvillä, voit hakea yhdistelylainaa Nordic Bankista.

Kilpailuttamalla löydät edullisimman yhdistelylainan

Myös yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa, jotta saat sinulle edullisimman lainan ilman kohtuuttoman suuria lainanhoitokuluja. Lainojen kilpailutus on helppoa Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Sinun tulee täyttää vain yksi hakemus, joka välitetään lähes 30 luotonmyöntäjälle. Ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluessa. Voit rauhassa vertailla lainoja ja kun olet valinnut niistä sopivimman, sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Nordic Bankin kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 500 €-70 000 € asti. Lainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta, mutta sen voi maksaa takaisin myös nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja. Tutustu lainaehtoihin aina huolellisesti ennen kuin hyväksyt tarjouksen.

Lainansaannin ehtona on täysi-ikäisyys, säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Mikäli et ole varma voitko saada yhdistelylainaa, voit aina tehdä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit myös hakea yhdistelylainaa yhdessä jonkun toisen, esimerkiksi puolison, kanssa. Yhteishakijan kanssa voitte saada suuremman lainan ja paremmilla lainaehdoilla. On helpompaa ja edullisempaa maksaa takaisin vain yhtä lainaa. Kuukausittaisista säästöistä voit nauttia haluamallasi tavalla tai voit lyhentää lainaa pois nopeammassa aikataulussa.

Lisää luettavaa