Ilmoitus: Korkokatto rajoittaa pienlainojen kuluja

Vakuudeton pienlaina voi auttaa paikkaamaan nopealla aikataululla äkillistä rahantarvetta. Lainaa on helppo hakea kokonaan sähköisellä lainahakemuksella ja nopeimmillaan rahat voidaan maksaa tilille jopa 24 tunnin sisällä.

09.12.2022

Mainos: Lenders

Vakuudettomat pienlainat tarjoavatkin joustavan rahoitusmuodon arjen enemmän tai vähemmän yllättävien kulujen kattamiseen, kunhan lainanhaku muistetaan suunnitella huolellisesti ja lainatarjoukset kilpailuttaa.

Pienlainojen korot ovat nykyään maltillisia

Tänä päivänä vakuudetonta pienlainaa voi olla mahdollista saada hyvinkin edullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla.

Tämä johtuu siitä, että vakuudettomien kulutusluottojen nykyinen korkokatto pitää pienlainojen kulut paremmin kurissa. Edullisin pienlaina voikin löytyä parhaiten juuri lainavertailun avulla, jonka kautta voit kilpailuttaa jopa kymmeniä pienlainoja yhdellä lainahakemuksella.

Pienlainat kannattaakin kilpailuttaa aina poikkeuksetta, sillä näin et joudu maksamaan lainastasi koskaan liikaa.

Vakuudettomat pienlainat nopeasti tilille

Vakuudettomat pienlainat ovat nimensä mukaisesti pieniä lainoja, joita haetaan ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettoman pienlainan voi käyttää vapaasti juuri siihen tarkoitukseen kuin itse haluaa. Pienlainalla voidaan maksaa niin kiireisiä laskuja kuin hankkia kotitalouteen vaikkapa uusi jääkaappi tai televisio.

Pienlainat ovat tavallisesti lainasummaltaan noin 100–5 000 euroa. Laina-aika riippuu lainattavasta summasta, mutta pienemmät summat on mahdollista maksaa pois jopa muutamissa kuukausissa, kun taas suurempiin lainasummiin voi hakea vuosien mittaista laina-aikaa. Voit hakea pienlainaa esimerkiksi silloin, kun omaan palkkapäivään on vielä aikaa ja vastaavasti laina voidaan maksaa kerralla takaisin heti tilipäivän koittaessa.

Pienlaina voi kulkea monella eri nimellä

Pienlainat tunnetaan myös monilla muilla nimillä, joten lainaa hakiessasi saatat törmätä myös pikavippiin, pikalainaan tai pikaluottoon. Kaikki nämä lainat ovat nykyisen korkokaton alle lukeutuvia vakuudettomia kulutusluottoja, ja nopeasti netistä haettava luotto eli pikaluotto voidaan maksaa tilille jopa saman vuorokauden sisällä, sillä myönteisen luottopäätöksen tekeminen ei välttämättä edellytä ollenkaan liitteiden toimittamista.

Lainahakemuksen tekeminen verkossa on lisäksi todella helppoa ja voit täyttää hakemuksen rauhassa omalla ajallasi. Monet luotonmyöntävät ovat lisäksi laajentaneet aukioloaikojaan niin, että voit löytää edullisimman lainatarjouksen myös perinteisten toimistoaikojen ulkopuolella.

Vertaile myös pienlainatarjoukset

Vaikka nykyinen korkokatto on rajoittanut selkeästi vakuudettomien pienlainojen korkokustannuksia, eri luotonmyöntäjien välillä voi edelleen esiintyä merkittäviä hintaeroja.

Ja kukapa haluaisi maksaa lainastaan liikaa? Tästä syystä myös nopeat pikaluotot kannattaa poikkeuksetta kilpailuttaa.

Kun kilpailutat lainantarjoukset osoitteessa Lenders.fi, voit löytää itsellesi edullisimman lainan hetkessä. Siirtyessäsi Lendersin kautta lainantarjoajan sivuille ja täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen, ensimmäiset lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi jopa muutamassa minuutissa.

Lainatarjoukset ovat aina korkokattolain mukaisia ja pitävät sisällään kaikki lainaan liittyvät korkokustannukset. Lainavertailu perustuu juuri lainojen todellisten vuosikustannusten vertaamiseen, minkä avulla markkinoiden edullisin pienlaina voi löytyä jopa hetkessä.

Lainavertailu auttaa vertaamaan lainatarjoukset puolestasi, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin istua alas odottamaan parhaan tarjouksen löytymistä.

Näin helppoa lainojen vertailu Lendersin kautta on:

  1. Valitse itsellesi sopiva lainantarjoaja ja siirry Lendersin kautta yhteistyökumppanin omille verkkosivuille.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa välittömästi.
  3. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin – näet lainatarjouksista aina tarkat tiedot laina-ajasta, lainan kuukausieristä ja todellisista vuosikustannuksista, jolloin lainojen vertailu on todella helppoa myös ensikertalaiselle.
  4. Valitse lainatarjousten joukosta parhaimmalta vaikuttava laina.
  5. Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus – laina maksetaan tilillesi aina mahdollisimman pian, parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Kuten voit nähdä, vakuudettomien pienlainojen hakeminen ja kilpailuttaminen on tehty tänä päivänä todella mutkattomaksi. Lainahakemus on maksuton, eikä hakemuksen lähettäminen sido mihinkään. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainarahat voidaan maksaa tilillesi hyvinkin nopealla aikataululla.

Vaikka korkokattouudistuksen myötä lainakustannukset ovat muuttuneet huomattavasti kohtuullisimmaksi, pienlainat kannattaa aina muistaa kilpailuttaa!

Lisää luettavaa