Ilmoitus: Lainaa voi hakea pienempiinkin ostoksiin

[ILMOITUS] Usein ajatellaan, että hakeakseen lainaa sen pitää olla tuhansia euroja. Kuvitellaan, että kaikki lainaa hakeneet ihmiset ovat vähintään ostaneet lainarahalla uudemman auton, asunnon tai jonkun muun suuremman hankinnan. Tämä on kuitenkin vääränlainen ajatus, koska pieniinkin ostoksiin voi hakea lainaa netistä. Elämässä kun sattuu ja tapahtuu kaikenlaista kivaa ja yllättävää, johon tarvitsee ehkä vain muutaman satasen rahaa, niin on hyvä tietää, että apu löytyy läheltä.

Yllättäviä rahareikiä voivat olla esimerkiksi pesukoneen hajoaminen, lemmikin sairastuminen tai hammaslääkärikulut. Ei myöskään kannata unohtaa, että toisinaan on paikallaan myös panostaa omaan hyvinvointiin ostamalla itselle uuden merkkikäsilaukun tai hemmotella itseään hieronnalla, kylpyläkäynnillä tai pienellä viikonloppureissulla. Elämä kuin ei aina voi olla pelkkää suorittamista ja puurtamista. Valitettavan harvoin, vaan omasta palkkapussista jää niin paljon rahaa säästöön, että tällaiseen irtiottoon arjesta pystyisi. Lainan ottamisessa ei ole mitään hävettävää, jos lainan takaisinmaksun hoitaa vastuullisesti ja lainaa ottaa vain sen verran mitä tarvitsee.

Vertaa lainoja ennen lainan hakemista
VertaaLainaa.fi palvelu tarjoaa lainaa tarvitsevalle hakijalle lainaa heti moneen eri rahoitustarpeeseen. Hakijan ei tarvitse sen paremmin ilmoittaa mitkä ovat lainan käyttökohteet. Lainan hakeminen tapahtuu maksuttoman lainahakemuksen täyttämällä, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Haettavat lainasummat ovat eri lainapalvelusta riippuen alkaen 100 euroa ja takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen. Jos pieni rahantarve yllättää voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa kellonaikaan tai päivään katsomatta. Parhaimmillaan asiakas voi saada lainan käyttöönsä jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Helppokäyttöisen lainapalveluiden vertailusivuston avulla asiakas voi lukea erilaisia lainaan liittyviä artikkeleita, ottaa käyttöönsä vinkit säästämiseen tai pyytää maksuttomat lainatarjoukset useammalta lainanmyöntäjältä. Palvelun kautta on mahdollista myös lainojen yhdistäminen edullisemmaksi kokonaisuudeksi tai vanhan lainan uudelleen kilpailuttaminen.