Logitechin uusi Prodigy-mallisto on suunniteltu kaikille pelaajille

02.09.2016

Logitech julkaisi juuri uusimman oheislaitemallistonsa, Logitech Prodigyn. Universaali mallisto, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on soveltua aivan kaikenlaisille pelaajille, sisältää kaksi hiirtä, näppäimistön ja kuulokkeet. Logitechin strategia- ja kehitysjohtaja Vincent Tucker esitteli uutuudet sekä vastasi muutamiin kysymyksiin tämän syksyn Gamescomissa.

Logitechilla on paljon tuotteita jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, ja suunnattu ammattimaiseen pelaamiseen. Prodigy-tuotesarjan kohderyhmä on vielä paljon vaativampi: kaikki ihmiset, jotka pelaavat. Tucker valoittaa motivaatioita uudenlaisen lähestymisstrategian takana.

– Näiden tuotteiden tarkoitus on juhlistaa pelaajaa meissä kaikissa. Halusimme tehdä tuoteperheen, joka on sopiva kaikille – ei ainoastaan meille, jotka miellämme itsemme pelaajiksi, vaan todella kaikille, jotka pelaavat pelejä. Me halusimme tehdä tuotesarjan ihmisille, jotka eivät välttämättä koskaan aiemmin ole ostaneet pelituotteita. Tahdomme, että ihmiset pelaavat enemmän, ja että heillä on mukavampaa sitä tehdessään.

Tuotteiden takana on pitkä valmistelutyö. Pelkästään Prodigy-hiirien ergonomiseen muotoiluun meni Tuckerin mukaan yli vuosi.

– Kuvittele kaikki maailman kädet pienimmästä suurimpaan. Yritä sen jälkeen luoda hiiri, joka sopii universaalisti niille kaikille. Halusimme kuitenkin luoda tuotteen, jota voi myydä ympäri maailmaa. Käytimme kuukausia siihen, että vain raahasimme ihmisille erilaisia mallikappaleita ja selvitimme, mitkä niistä olivat mukavimpia käyttää.

Prodigy-malliston suunnittelussa on yhdistetty paras saatavilla oleva teknologia yhtenäiseen ja tyylikkääseen ulkoasuun. Kokonaisuus on myös hinnoiteltu laajaa kohderyhmää ajatellen: yhdessä tuotteista muodostuu kohtuuhintainen päivityspaketti, jolla pelikokemuksensa voi nostaa huippuunsa.

Tärkeimmät yksityiskohdat uusista tuotteista:

LogitechG403

Logitech G403 Prodigy -pelihiiret
– Saatavilla on sekä langallinen että langaton vaihtoehto, joihin molempiin sisältyy 10 gramman lisäpaino vastaamaan pelaajakohtaisia ergonomisia tarpeita.
– Prodigy-hiiret ovat huippunopeita, parhaimmillaan jopa kahdeksankertaisia tavallisiin hiiriin verrattuna. Tämä takaa entistä paremman hallittavuuden peleissä. Myös painikkeet ovat huippuherkkiä, ja vaativat vain kevyen painalluksen.
– Molemmat versiot hyödyntävät PMW3366-anturia. Äärimmäisen tarkka anturi välittää liikkeet tarkasti ja virheettömästi.
– Toimivat ilman erillistä ohjelmistoa, mutta ilmaiseksi ladattavalla LGS-ohjelmistolla voidaan säätää hiiren tarkkuutta, valaistusta ja DPI-arvoa.

LogitechG213

Logitech G213 Prodigy RGB -pelinäppäimistö
– Matala ja tyylikäs ulkoasu, josta on karsittu pois turhat näppäimet.
– Näppäimistö on roiskesuojattu, joten aamukahvin voi huoletta yhdistää pelisessioon.
– Painikkeet antavat välittömän painallusvasteen, minkä lisäksi näppäimistö ehkäisee haamupainallukset. Monimutkaisetkin näppäilykuviot onnistuvat varmasti ja tarkasti. Lisäksi Prodigy-näppäimistö on jopa neljä kertaa tavallista näppäimistöä nopeampi.
– Näppäinvalot hyödyntävät 16,8 miljoonan värin palettia, ja väriprofiilit ovat laajasti muokattavissa joko pelikohtaisesti tai synkronoidusti muiden Logitech-tuotteiden kanssa.
– Musiikin toistaminen, pysäyttäminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu erillisillä mediapainikkeilla.

LogitechG231

Logitech G231 Prodigy –pelikuulokkeet
– 40 millimetrin neodyymielementit, jotka ovat suunniteltuja tietokone- ja konsolipelaamiseen.
– Pehmeät korvakupit ja kiinteä pantarakenne ovat miellyttävät käyttää pitkissäkin pelisessioissa ilman huolta. Lisäksi pehmusteiden kangaspinnoite on irroitettavissa erikseen pesua varten.
– Sankamikrofonissa on aktiivinen taustamelun häivytys, ja se toistaa ääntä kristallinkirkkaasti. Sangan asentoa voi tarvittaessa säätää helposti joko suun eteen tai kuulokkeiden sivulle.
– Äänenvoimakkuuden säädin ja mikrofonin mykistys ov mahdollisia myös kuulokkeiden johtoon kiinnitetyistä painikkeista.

Syyskuun aikana myyntiin tulevien tuotteiden suositushinnat ovat:
Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse 139€
Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse 79€
Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard 89€
Logitech G231 Prodigy Gaming Headset 69€

Ria Ahlström

Lisää luettavaa