Tässä tulevat seksilelujen uusimmat villitykset – katso käytännöllinen lista ja harkitse muutosta petipuuhiin!

Huh, no nyt ei tule tylsää.

Como kertoi muutama vuosi sitten, kuinka nykysuunnittelu ja sisustustuotteet muistuttavat yhä enemmän ja useammin seksileluja. Talon yleisiä tuotteita erehtyy luulemaan seksileluiksi tuon tuosta, vaikka tarkoitus olisi aivan toinen, monesti juuri sille toiselle päälle suunnattu.

Seksilelumarkkinoilla vallitsee usein hieman päinvastainen ilmiö. Leluja muotoillaan näyttämään mahdollisimman huomaamattomilta, jotta pöydälle unohtunut dildo tai vibraattori ei herättäisi vieraissa tai perheenjäsenissä närää. Päätimme päivittää listan vuoden 2017 uutuuksista, joilla kuka tahansa tuo lisää kipinää makuuhuoneeseen ja petipuuhiin. Klikkaa itsesi Saleduckin seksikauppojen -kategoriaan löytääksesi seksikauppojen parhaat tarjoukset joka päivä yhdelle sivulle koottuna! Äläkä huoli, kaikki näiden liikkeiden toimitukset ovat huomaamattomia eivätkä paljasta paketin lähettäjää.

1. Orgasmigeeli naisille

Orgasmin saavuttaminen seksin aikana on monelle naiselle vaikeaa ja monille myös mahdotonta. Durex onkin ottanut ongelmaa muovisista sarvista kiinni ja kehittänyt

orgasmigeelin naisille. Durex Orgasmic Gel herkistää klitorista, nopeuttaa kiihottumista ja auttaa naisia saavuttamaan orgasmin helpommin kuin koskaan. Jopa 85% tuotteen testaajista saavutti tyydytyksen ja 78% testaajista kertoi myös orgasmin voimistuneen. Onko tässä ratkaisu tasa-arvoisempaan orgasmilaskuriin? Lue lisää liukuvoiteiden käytöstä Durexin blogista!

2. Kielikiihotin

Monet uskovat, että suuseksi tapahtuu aina täysin au naturel, eikä siihen löydy kielikorua suurempia välineitä. Väärin. Monet seksikaupat ovat tuoneet valikoimiinsa kieleen pujotettavia kielikiihottimia, joiden juomutetut vibraattorit tuovat lisänautintoa suuseksiin. Tämähän toimii kaikenlaisessa suuseksissä ja nyt voit kiusoitella sänkykumppaniasi aivan uudella tavalla. Vie kiihoittuminen uudelle asteelle ja kokeile ihanan erilaista seksilelua jo tänä kesänä! Muista, että kiihottimia on saataville myös sormille.

3. Tuplavibraattorit pariskunnille

Luulitko, että vibraattorin käyttö on naisen etuoikeus? Ei sentään, sillä nyt myös miehet pääsevät nauttimaan tärisevästä hyväilystä seksin aikana. Pariskunnille suunnitellut tuplavibraattorit voidaan pujoittaa vaginan sisään ja klitoriksen päälle seksin ajaksi, jolloin ne lisäävät naisen nautintoa suunnattomasti. Samaan aikaan myös miehet saavat osansa värisevästä hyväilystä yhdynnän aikana ja molemmat nauttivat entistä enemmän. Nyt jopa pikarynkytykset saavat räjähtävää voimaa ja suurempaa nautintoa yhdellä pienellä lelulla!

4. Syötävät vartalomaalit

Sanovat, että leikki-ikä kattaa koko iän. Pidetään tämä mielessä, varsinkin kun ostoskorista löytyvät syötävät vartalomaalit. Suklainen vartalomaali on loistava lisä varsinkin esileikkivaiheessa ja tekee vastapuolen maistelusta nautinnollisempaa ja herkullisempaa. Vartalomaalit antavat myös mahdollisuuden kirjoittaa tuhmuuksia kumppanin vartalolle. Olipa kyseessä sitten rakkaudentäyteinen nautiskelu tai hieman synkempi bondage-hetki, vartalomaalilla tuot mukavan lisämausteen arjen nautinnollisiin hetkiin.

5. Seksipelit ja asennonpäättäjät

Tuntuuko toisinaan siltä, että seksistä on tullut hieman rutiininomaista ja kaikki osapuolet tietävät mitä seuraavaksi tapahtuu? Etkö uskalla ehdottaa rohkeampia, uusia asentoja? Ota silloin avuksi seksipelit tai vaikka asennonpäättäjäkortit ja -nopat! Peli on hauska tapa kokeilla uusia asentoja, joista olet aikaisemmin voinut vain unelmoida. Parhaimmillaan seksipeli saattaa myös ohjeistaa parhaan asennon saavuttamisessa ja voit mullistaa koko seksielämäsi vain noppaa heittämällä. Kyse ei ole pelkästään uusista seksiasennoista, sillä seksipeli toimii myös erilaisena ja kiihottavana esileikkinä, joka varmasti herättää molempien osapuolien halut.