13-vuotias levystara Tuuli: ”Kavereiden suhtautuminen muuttui”

17.10.2012

Terve Comosta, Tuuli! Oletko huomannut, että laulu-urasi olisi aiheuttanut sen, että koulussa moni haluaa olla kaverisi julkisuuden takia?

-Ainakin suhtautuminen on muuttunut, osa saattaa yhtäkkiä olla parempia kavereita kuin mitä ennen! Olen saanut nyt yläkouluun vaihtaessani uusia kavereita, mutta he eivät ole kavereitani julkisuuden takia – vaikka olihan heillekin aluksi varmaan vähän hassua, kun tulin samalle luokalle heidän kanssaan…

Mitenkäs omat aikaisemmat kaverisi ovat suhtautuneet siihen, että olet tähti?

-He ovat suhtautuneet hyvin ja kannustavasti.  He ovat tsempanneet ja tukeneet minua.

Mikä julkisuudessa on kivaa?

-On hassua vastata kysymykseen ”mikä julkisuudessa on kivaa”, koska en tee tätä julkisuuden takia, vaan sen takia, että pidän tästä! Laulu-ura on aina ollut unelma-ammattini ja olen aina halunnut tehdä oman levyn. Ja nyt se toteutui ja olen iloinen siitä.

Mikä siinä on tyhmää?

-Tähänkään en oikein osaa vastata, mutta eniten ehkä ärsyttää, että muutamissa lehtijutuissa on vääristelty lauseita, joita olen sanonut ja myös sanoja on pistetty suuhuni. Koska olen näin nuori, toivoisin että tällaista ei tapahdu.

Jos saisit olla päivän jokin ulkomaalainen musiikkistara, kuka haluaisit olla – miksi?

-Hankala kysymys, kun ei tiedä millaista suurien tähtien elämä todellisuudessa on.

Oletko tavannut aikuisia laulajia, keitä ja kerro millaista se oli?

-Olen tavannut useita artisteja, mutta ehkä mieleenpainuvin tapaaminen oli Anna Abreun kanssa! Olin silloin 9-vuotias ja Anna oli aloittamassa uraansa. Silloin tapaaminen oli jännittävää.

Millaista musatyyliä et haluaisi esittää ikinä?

-En varmaankaan heviä, se on aika kaukainen ajatus.

Uskotko, että musatyylisi muuttuu ajan myötä, kasvat artistina ja levytät myöhemmin toisenlaista musaa? (Kuten Syksyn Sävelestä aikoinaan bongattu Jonna Tervomaa.)

– Totta kai se on mahdollista, että musiikkityyli vaihtuu ajan myötä, mutta en usko että musatyyli tulee ainakaan kovin radikaalisti muuttumaan. Ja jokainen kasvaa artistina, se on selvää. Senkin myötä tulee uusia ajatuksia ja ideoita.

Jos seurustelisit, kertoisitko siitä faneillesi?

-En pidä koko asiaa vielä ajankohtaisena, joten en osaa vastata tuohon kysymykseen.

Mihin hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoittaisit laulun?

-Lahjoittaisin rahaa sairaille lapsille.

Kiitos ja menestystä, Tuuli!

Tuuli julkaisi hiljattain Salaisuudet-nimisen älppynsä.

Lisää luettavaa