19v suomalaistyttö ei päässyt yliopistoon – etsii nyt seuraa miehistä, joiden kanssa voi matkustaa!

27.11.2016

Joitakin kuukausia sitten brittimedia uutisoi naisesta, joka rakasti matkustelemista. Niinpä hän tarjoutui matkaseuraksi miehille – ja pääsi siten upeisiin kohteisiin ympäri maailman. Miehet maksoivat matkat, mutta seksistä ei matkustelussa lähtökohtaisesti ollut kysymys.

Nainen kuitenkin myönsi, että jos kemiat natsaisivat, niin mikäs ei vapaassa maailmassa ja vapaiden ihmisten kesken.

Nyt suomalaistyttö, iältään 19 vuotta, lienee nähtävästi hokannut saman idean. Hän ilmoittelee netissä seuraavasti:

Moi vaan!
Opiskelupaikka jäi saamatta, joten nyt olisi hyvin aikaa tehdä elämässä kaikenlaista hauskaa ja kokea uusia asioita. Mikäs sen hauskempaa kuin matkustelu! Olisi siistiä, jos täältä löytyisi fiksua ja mukavaa matkaseuraa lämpimiin paikkoihin syksyllä ja talvella 🙂 Lupaan olla miellyttävä seuralainen ja yrittää tehdä reissustamme mahdollisimman hauskan molemmille! Olen siis 19v tyttö, joka haaveilee opinnoista yliopistossa. Pituutta on 162cm ja vartaloltani olen hoikka ja timmissä kunnossa. Harrastan tanssia ja muutenkin liikuntaa, joten toivottavasti jaksaisit bilettää ja urheilla kanssani ainakin hieman reissussakin 🙂

Sannaah-niminen neitokainen on jättänyt ilmoituksen jo elokuussa, eli ilmeisesti hän on jo ehtinyt vieraillakin lämpimissä maissa. Ilmoitus oli kuitenkin avoimena vielä internetissä tänään 27.11.

Lisää luettavaa