19v teinitytöltä jouduttiin poistamaan anus – kuva siitä mikä tuli tilalle!

Aimee-niminen tyttönen oli vasta 15 vuotta, kun hän joutui seitsemäksi kuukaudeksi sairaalaan. Hänelle tehtiin kolme mittavankokoista leikkausta, joista jokainen kesti noin 15 tuntia.

Syynä oli vakava Crohnin tauti, tulehduksellinen suolistosairaus, joka aiheutti paljon kipuja, haavoja, väsymystä ja jatkuvia vatsakramppeja. Lääkitys ei tepsinyt.

-Leikkaus oli ainut keino pelastaa minut, nyt 19-vuotias Aimee kertoo brittilehti Metrolle.

Operaatiossa hänelle muun muassa tehtiin avanne. Tämä tarkoittaa, että uloste kertyy vatsan läpi vatsan päällä roikkuvaan pussiin, joka tyhjennetään manuaalisesti. Haavojen hoitoon käytettiin ihosiirtoja.

Neitokainen on nyt tehnyt elämäänsä sairauden kanssa tunnetuksi, ja siitä on tullut nettihitti. Päivitystä on tykätty ja jaettu tuhansittain.

-Crohnin tauti on aiheuttanut sen ettei minulla ole paksusuolta, peräsuolta eikä peräaukkoa. Itse hyväksyn tämän kaiken, mutta joskus tuntuu että muiden on vaikea ymmärtää. Silti löytyy niitä, jotka ymmärtävät kauneutesi tästä huolimatta, eivätkä näe näissä asioissa mitään hävettävää.

Hän haluaa jakaa tietoa taudista ja kertoa, että on olemassa ihmisiä, joille Crohnin tauti ei ole vain ”pikku vatsakipua”, vaan todellisuudessa se voi lähes tappaa.

Alla avannepussukka:

aimee2

Aiheet: