Antti Tuiskulta järisyttävän yllättävä uutinen, fanit kauhuissaan – HS: Alanvaihdos!

Monet fanit ovat itkeneet silmänsä päästä Antin vuoksi.

15.09.2022

Laulaja Antti Tuisku kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa ”jäävänsä pois musiikkihommista” – tätä nimenomaista ilmaisua käyttäen.

Ensi kesän jälkeen hänellä ei kuulemma ole minkäänlaisia musiikillisia suunnitelmia. Mies on myös muuttamassa Espanjaan.

Antin fanaattisimmat fanit ovat keskustelupalstoilla surkutelleet, kuinka he tulevat pärjäämään sen tositiedon kanssa, että Antista ei välttämättä enää kuulla musarintamalla koskaan.

Taustalla siintelee Antin uusi työ. Hän valmistuu Helsingin Psykoterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Lyhytterapia on mielenterveyden tukihoitoa, joka on helposti ja nopeasti saavutettavaa keskusteluapua äkilliseen ongelmaan tai ongelmiin. Lyhytterapialla yleensä tarkoitetaan terapiaa, jossa on selvä rakenne ja määrätty tapa työskennellä tavoitteiden saavuttamiseksi. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii erilaisiin elämän kriisitilanteisiin ja muihin elämän solmukohtiin.

Antti ei kuitenkaan Hesarin mukaan aio haudata koko uraansa, eli hän jättää takaportin auki. Nyt elämä vain vie uusiin kuvioihin, ihmisten auttamiseen.

Tuisku on pitänyt paussia musiikista aiemminkin, vuosina 2008 ja 2018. Nyt lupausta paluusta ei ole.

-Valmistun loppuvuodesta lyhytterapeutiksi. Lyhytterapeutit työskentelevät usein eturintamassa, missä mielen haavoja ja traumoja aletaan vasta hoitaa. Lyhytterapeutit pyrkivät kaivamaan asiakkaan voimavarat näkyviin ja valamaan uskoa, toiveikkuutta ja kirkkaampia näkymiä tulevaisuuteen, Tuisku kertoo Instagramissa.

-Samalla kun olen äärimmäisen innostunut löytäessäni elämääni uutta sisältöä, olen suunnattoman surullinen siitä tosiasiasta, että minulle, kuten niin monille muille terapeuteille, tulee riittämään entistä enemmän töitä.

Lisää luettavaa