Antti Tuiskun superyllätys: Ryhtyy ammattiurheilijaksi – tämä on laji!

Tuisku ei ole lopettanut itsensä haastamista.

04.02.2024

Antti Tuisku elää elämää, jollaisesta moni voi vain haaveilla. Lahjattomaksi laulajaksi rutattu mies teki kovan uran, aivan kuin lahjattomaksi räppäriksi leimattu Cheek´kin. Molemmat lopettivat huipulla.

Antti luki itselleen ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin paperit. Mutta nyt pamahtaa! Hänestä tulee ammattiurheilija. SM-tasolle mennään ja ehkä jopa maailmalle. Näin Antti kertoo Instassa:

-Nyt se on virallista; yksi elämäni suurimmista haaveista toteutuu, kun hyppään 110%:sti huippu-urheilijan elämään ja matka kohti vuoden 2025 hiihdon SM-kisoja starttaa. Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haluan nähdä, mitä tällainen wannabe hiihtofani voi saada vuodessa aikaan, kun kaikki tehdään huippuammattilaisten avulla, niin kuin kuka tahansa ammattihiihtäjä. Haluan itse kokea ja myös näyttää ihmisille, mitä ihailemieni huippu-urheilijoiden elämä on ja mitä se vaatii.

Antti sanoo edustavansa uutta, nimeään kantavaa AT Ski Team -hiihtoseuraa.

Mies paljastaa haluavansa fyysisen ja henkisen itsensä likoon laittamisen kautta löytää vastauksia siihen, miksi päätti lopettaa artistiuransa huipulla, ja mihin oikeastaan väsyi.

 

Lisää luettavaa