Auts! Niko Ranta-aho kettuili exälleen linnan muurien sisältä – Seiska: Sofia Belórf sivalsi välittömästi takaisin

Matti ja Mervi -ilmaus oli Sofialle liikaa.

28.05.2022

Nykyisin vankilastakin voi käyttää somea, luvan kanssa. Näin on Niko Ranta-aho lukuisilla, joskin harvalukuisilla päivityksillään, osoittanut.

Nyt Ranta-aho on sivaltanut exäänsä Sofia Belórfia ja tämän tiettävästi exää, Stefan Thermania, joiden suhderuletti on muistuttanut on-offeineen hänen mielestään takavuosien Mervin ja Matin menoa.

Ranta-aho väläyttää:

-Case 2020-luvun Matti ja Mervi. Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarinoita, mutta pahoittelut kaikille draamaa rakastaville, en ole palannut yhteen Mervin kanssa, enkä ollut muutenkaan missään tekemisissä. Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää ja rauhallisempaa kesää Masalle ja Mepalle!

Belórf ei tätä niellyt. Hän on kommentoinut Seiskalle:

– Kyllä nuo kummatkin äijät pesevät toiminnallaan Matin mennen tullen. Matti oli kuoropoika tai ehkä parempi ilmaus herrasmies noihin verrattuna. Olen pääsääntöisesti ollut aika kaukana, kun nämä herrat ovat otsikoita aiheuttaneet omalla toiminnallaan, nainen toteaa Seiskalle.

Sofia viittaa Stefanin poliisiputkaan päätymiseen muutamia päiviä sitten:

– Tämä on hyvä esimerkki siitä, että minun ei todellakaan tarvitse olla edes itse paikalla, kun herrat säätävät huolella. Tuntuu niin kohtuuttomalta olla aina se naama näissä otsikoissa, vaikka ei ole asiaan osaa eikä arpaa,

Lisää luettavaa