Avointa puhetta seksuaalisuudesta: Suomalaismiehellä on hyvin erikoinen fetissi

Seksuaalisuus on normaalia sinne saakka kun se ei vahingoita toista. Silti monista haaveistaan ja fetisseistään voi olla hankala vielä tänäkin päivänä puhua.

Seksuaalisille toiveille voidaan nauraa. Moni pitää niitä hulluina. Jopa sairaina. Niinpä niistä ei uskallauduta kertomaan avoimesti.

Vaikka tämä voisi monelle olla onnellisen seksuaalielämän kannalta tärkeä asia.

Nyt muuan mies on avautunut fetissistään ja toiveistaan seuranhakuilmoituksessaan varsin avoimella tavalla. Hän kirjoittaa Alastonsuomi.comin palstoilla seuraavasti:

-Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta, säälittävältä oudolta yms. Mutta minulle o​n kehkeentynyt eräänlainen imurifetissi. Muistan pikkupoikana, kun imin kikkeliä imurilla, ja jossain vaiheessa se alkoikin tehdä niin hyvää että aloin saamaan orgasmeja. Sieltä asti tämä varmasti kumpuaa. Sitten jossain vaiheessa alkoi naisetkin kiinostaa ja siitä asti olen haaveillut pääseväni toteuttamaan näitä imurileikkejä naisen kanssa, mies kirjoittaa avoimesti.

-Sinälläänhän tämä ei kovin haastavaa hommaa ole, kun naisen ei tarvitsisi välttämättä muuta tehdä kuin pidellä imurinletkua kädessä. Jotenkin kiihottaa se ajatus siitä, että nainen olisi mukana siinä tilanteessa. Olen 34v mies, pidän itsestäni huolta ja tulen hyvin toimeen. Olen myös erittäin seksuaalinen ihminen ja pidän paljon myös ihan normiseksistä naisen kanssa. Joskus kuitenkin haluaisin päästä toteuttamaan tätä vähän erikoisempaakin puolta itsestäni. Ja 110 prosentin luottamus on minullekin tosi tärkeää. Jos haluaisit nähdä, niin ekalla kerralla voitais tehä jotain ihan normijuttuja ja vähän tutustua. Ei ole pakko heti mennä tuolle oudolle puolelle. Jos kiinostaa niin otahan ihmeessä yhteyttä, mies kirjoittaa.

Toivottavasti tämäkin mies löytää seuraa ja seksuaalisen nautinnon ihanan maailman yhdessä kumppanin kanssa. Seksi on iloinen asia, ja fetissit sen myötä. Seksuaaliterveys kunniaan!

Aiheet: