BB:n voittajasuosikin häätö oli sokki – tässä tulee kaiken syy!

Eilen nähtiin Suomen Big Brotherin kahdeksannen tuotantokauden järisyttävin ja epäuskottavin hetki: Talosta tipahti ennakkosuosikin viittaa kantanut Johanna.

Miten tämä on mahdollista? kysyttiin keskusteluryhmissä, jos nyt ylipäänsä saatiin järkytykseltä ääntä aikaan. Miten se oli mahdollista senkään valossa, että talossa oli tällä kertaa niin kutsuttu ”varma lähtijä”, sovinistisilla kommenteillaan närkästystä niin asukkaissa kuin katsojissakin aiheuttanut talon uusi tulokas, Joni.

Joni olikin lähdössä talosta illan aikana suvereeniin malliin. Äänestysbarometrit näyttivät punaista pitkän aikaa, kunnes loppuillasta syntyi hieman hajontaa. Johannan asema ei kuitenkaan ollut uhattuna, sillä hän on ollut peräti neljästi häädössä, mutta sijoittunut aina katsojien silmissä suosikkitytöksi. Katsojat ovat tänä vuonna saaneet äänestää myös niin kutsutussa Katsojan valinta -osiossa, ja Johanna on voittanut kummatkin.

Niin vain kävi, että Johanna – kaikkien tyrmistykseksi – tippui.

Johannalle kävi, kuten monesti muissakin äänestyksissä – tai vaikkapa vaaleissa. Täysin varmana pidettyä suosikkia ei loppuvaiheessa enää tohdita äänestää, koska uskotaan hänen menestyvän joka tapauksessa. Näin on moni poliitikkokin tippunut Arkadianmäeltä.

Kuva: Sub