Bile-Dani lihoi hurjasti – katso!

Nelonen, promo

Laihduttaa nyt tv:ssä.

Bile-Danina muistettava Daniel Lehtonen nähtiin ensin Hottiksissa, sitten Temptation Island Suomessa.

Miehestä tuli hetkeksi kulttimainen persoona. Häntä rakastettiin ja vihattiin, sillä hän sanoi suoraan asioita, joita ei saanut sanoa. Mies pokaili – ainakin julkikuvansa mukaan – naisia mennen tullen ja palatessa.

Sitten hän rakastui korviaan myöten, ja viime ajat hän on asunut kultansa kanssa Espanjassa. Tämä on alkanut näkyä mahassa. Bile-Dani vitsaileekin että hänestä tuli File-Dani.

Nyt hän laihduttaa Suurin Pudottaja -ohjelmassa. Katso File-Dani alta.

View this post on Instagram

ARVONTA Kaupallinen yhteistyö @phaverapp Multa aina kysellään miten on massii matkustaa niin usein ja hienois kohteis ja tehä paljon muitakin siistejä juttuja. Mun salaisuus on erilaiset etupalvelut, joista ite käyttämäni oonkin nyt koonnut yhteen paikkaan. Käy kurkkaa mun suosikki tuotteet/paikat/palvelut ja rahanarvoiset edut mun Phaver profiilista!📲 Rekisteröidy säkin Phaverille ja seuraa mua niin lupaan käydä tsekkaa sunkin suositukset ja nostan niistä suosikkeja mun profiiliin!🙌🏻 OSALLISTUMINEN ARVONTAAN: 1️⃣ Rekisteröidy https://phaver.com/signup (ilmaista) 2️⃣ Seuraa mun Phaver-profiilia @dani (löytyy myös bion linkistä) Arvonta suoritetaan 30.07.2020 ylläolevien ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken. 💰Palkintona on 100 euron lahjakortti voittajan vapaasti valitsemaan mun profiilista löytyvään suosittelemaani tuotteeseen/palveluun/paikkaan! 👉🏻 Bonuksena: Kommentoi alle😍 jos osallistuit arvontaan ja tägää halutessas frendi kenen haluut myös kuulevan tästä!💯 #phaver #arvonta #giveaway @phaverapp

A post shared by Daniel Lehtonen (@file_dani) on

File-Dani Bile-Danina takavuosina:

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut