Elina Gustafssonin raju avautuminen – Orpo saa kuulla kunniansa!

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ei ymmärrä miksi rasismiin ei ole nollatoleranssia.

05.08.2023

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson on avautunut Instagram-tilillään ja kertoo tekstin olleen valmiina jo jonkin aikaa. Hän on aprikoinut julkaiseeko sitä. Mutta ei hän pysty kuulemma hiljaa olemaan.

En tiedä politiikasta paljoakaan, mut nyt puhun yksilön kunnioituksesta, käytöstavoista ja yhdenvertaisuudesta. Jos ei elä arvojensa mukaan, ne on vain mielipiteitä. Nollatoleranssista puhuminen ei riitä, se pitää näkyä olemuksessa, teoissa ja selkeinä linjoina, hän toteaa ja kohdistaa sanansa pääministeri Orpon suuntaan.

– Maailman ja Suomen meno ahdistaa. Meidän pääministeri hyväksyy rasismin, syrjinnän ja äärioikeiston, jotta saa pitää valtansa… häpeällistä! Oikea johtaja ottaa ja kantaa vastuun!

Hän korostaa yksilön valtaa ja vastuuta – jokainen voi kasvattaa asioista tietoisuuttaan, ottaa kantaa ja puuttua rasismiin, tunnistaa omat ennakkoluulonsa. Tärkeää on välittää, arvostaa ja kunnioittaa.

– Oon todella pahoillani kaikkien puolesta, jotka joutuu lukemaan ja tai kokemaan rasismia ja syrjintää keneltä tahansa, Elina kirjoittaa.

Lisää luettavaa