Esko Eerikäinen tuli julkisuuteen – kertoo vihdoin oman kantansa!

Eskoa on hänen mielestään loukattu, sillä haavat on revitty auki.

24.03.2023

Esko Eerikäinen on ollut viime päivät melkoisessa julkisuusrääkissä. Kaikki lähti siitä, kun hän julkaisi herkän kuvan kasvattiveljensä sairasvuoteelta. Veli on hiljattain kuollut aivosyöpään.

Kuvassa kasvattiveli ja Esko pitivät toisiaan kädestä. Esko kertoi myös kasvattiveljestään ja heidän suhteestaan julkisuudessa.

Tämä sai aikaan sen, että kuolleen kasvattiveljen perhe tuli julkisuuteen ihmettelemään Eskon motiiveja. Suvun mielestä Esko ei juurikaan ollut kuulunut kasvattiveljensä elämään myöhemmissä vaiheissa. Suku on ollut Eskon julkisuudessa kertomista asioista ymmällään.

Nyt Esko on tullut asiassa julkisuuteen. Hän on kirjoittanut someen seuraavan viestin:

-Mä olin 11v kun saavuin Suomeen, tää viikko on ollut sellainen mun elämässä jossa nämä haavat on revitty uudelleen auki … Mun perhe, aito sellainen jäi ja juuret revittiin irti kokonaan, täällä mua odotti uusi elämä jossa jouduin opettelemaan nopeasti aikuiseksi. Nyt kun tämän viikon tapahtumat vei mua siihen hetkeen takasin vaikka olen yrittänyt unohtaa sen ajan, niin ’suku’ kertoo miten olen oikeutettu suremaan ja kuinka saan sen tehdä, ja mun pitää vielä kaiken lisäksi puolustautua siitä kuinka suren tai kuinka läheinen tai kaukainen olen ollut … olen ylpeä itsestäni ja siitä millainen minusta on tullut kaikesta, siitäkin huolimatta että olen jäänyt yksin 11v lähtien. Kukaan tai mikään ei saa sulle tulla sanomaan miten ja kuinka saat tuntea ja surra tai iloita, ei kukaan! Älä anna ihmisten kertoa sulle millainen sä saat olla.

Lisää luettavaa