Facebook-ryhmään liittyi pian 100-vuotias Hannes – tuhannet tykkäsivät heti!

Hannes Tuovinen on monen tuntema. Ja nyt Vuoden Pappa!

13.02.2024

Hannes Tuovinen valittiin tänään Vuoden Papaksi. Kyseessä on valtakunnallisen vanhusseurapalvelun Seurana Oy:n viidettä kertaa jakama tunnustus.

Ehdolle tunnustuksen saajaksi Hanneksen ilmoitti naapuri. Näin hän kuvasi:

”Hannes on veikeä sotaveteraani. Hän täyttää pian 100 vuotta ja on edelleen aktiivinen, sosiaalinen ja ajankohtaisista asioista kiinnostunut herrasmies. Hän olisi oivallinen esimerkki kaikille papoille ja mummuille positiivisuudesta ja eteenpäin katsomisesta. Hän olisi myös koko Suomelle oivallinen käyntikortti sotaveteraanien harventuvassa joukossa. Muistetaan Hannesta ja sotaveteraaneja nyt kun vielä voidaan.”

Vihtiläinen sotaveteraani täyttää 100 vuotta, ja merkkipäivää vietetään asiaan kuuluvin menoin lauantaina 24. helmikuuta.

Ja Hannes toden totta on aktiivinen ja aikaansa seuraava. Hän liittyi muutama kuukausi sitten Facebook-ryhmään nimeltä Miestenhuone, ja liittymisestä tykkäsi lähes 4 000 ryhmän jäsentä.

-Rukajärven veteraani 99 vuotta kiittää ryhmään pääsystä. Taidan olla ryhmän iäkkäin, Hannes kirjoitti Facebookiin lokakuussa.

Hän on osallistunut keskusteluun omin avauksineen monta kertaa. Viimeksi hän nosti paikallislehden itsestään tekemän jutun, jossa vieritti Vuoden Pappa -kunnianosoitusta laajemmalti:

-Leipoivat minusta tänään Vuoden Papan. Tämä on kunnianosoitus meille miehille kaikkinensa, hän totesi.

Hanneksella on Facebookissa liki viisi tuhatta kaveria.

Lisää luettavaa