Facebookin kuumimpaan ryhmään Äityleihin on vaikea päästä – ja siitä jopa maksettaisiin!

27.02.2016

Ryhmään ei ole miehillä mitään asiaa. Siellä jaetaan ilot ja surut ja se on monelle äiskälle päivän kohokohta. Ja sinne on aika vaikea päästä. Mikä se on?

Se on Facebookin mystinen Äitylit-ryhmä, jonne pääsystä ollaan nyt vaikka valmiita maksamaan. Facebookin käyttäjä nimeltä Riina julkaisi sosiaalisessa mediassa tänään seuraavan huvitusta herättävän viestin:

Moikka tuonne suomen suositumpaan ryhmään nimeltä Äitylit ei tunnu pääsevän ei sitte millään ja mä todella haluaisin olla sen ryhmän jäsen, olen kuulut tosi paljon siitä hyvää ja ratkiriemukasta.
oisko joku halukas myymään mulle omat facetunnuksensa ja tekemään sitten omat hinnastahan me aina voidaan sopia. Poistat vanhalta tililtä omat kaverisi ja siirrät uuteen tiliin ja voit poistaa ryhmäsikin mutta jätät sen äitylit sinne suosikkiryhmiisi niin pääsen sinne lukemaan.
Olen jonottanut jo kaksi vuotta ryhmään eikä sinne vaan pääse enkä ole koskaan siellä ennen ollut. Ainakin satasen voisin maksaa…

Ryhmä itsekin tiedostaa suosionsa. Ylläpito kertoo, että jäsenpyyntöjä on melkein kymmenen tuhatta ja uusia tulee päivittäin noin 500.

-Olisihan se mahtavaa saada kaikki draamanjanoiset naiset samoille kommentointikentille, mutta kuten tiedätte senkin, ryhmä aiheuttaa uteliaisuutta myös mm. miehissä, joita ryhmään emme hyväksy. (…) Kaisulla apuYyPeineen, saattanee olla joskus jotain muutakin elämää kuin klikkailla estoja Ristoille, Taunoille tai juuri yläasteen aloittaneille pissisteineille. 

Lisää luettavaa