Henna Kalinainen varoittaa Dannyn ystävää Helmi Loukasmäkeä

Varoituksen sanan saa myös Kultamekko-Iidana tunnettu Iida Vainio.

19.05.2022

Julkisuuden myrskyissä vuosikaudet seilannut perheenäiti Henna Kalinainen on kirjoittanut blogitekstin, joka sisältää varoituksen Dannyn ystävänä tunnetulle Helmi Loukasmäelle ja Pekingin kultajuhlahumussa tunnetuksi tullelle Kultamekko-Iidalle.

-Muistan hyvin tuon alun itse ja sen tunteen, kuinka julkisuus oli niin siistiä, että sitä oli ihan sokea sille mitä kirjoitetaan. ”Any publicity is good publicity” päti tuolloin aika hyvin, Henna alustaa Metropoli-blogissaan.

Hän haukkuu mediaa kunnioituksen puutteesta nuoria naisia kohtaan:

-Vaikka nuoret tytöt olisivatkin julkisuutta halunneet on minun mielestä törkeää miten halveeraavasti media haluaa käyttäytyä tällaisia uusia nuoria naisen alkuja kohtaan. (…) Niin halpamaisia, alatyylisiä ja mauttomia nämä otsikot!

Perheenäiti-Henna toteaa, että vaikka hän onkin nyt jälkiviisas, hän haluaa varoittaa muita. Huono maine ei hevillä harteilta lähde ja saattaa seurata pahimmassa tapauksessa jopa lopun ikää mukana.

-Ei se ole keltään pois, jos näyttävät nuoret naiset kuten Iida tai Helmi haluavat olla esillä ja kokeilla omia siipiään viihdealalla. Mutta miksi heistä halutaan tehdä tahallaan pellejä ja heittää suoraan netin julmaan maailmaan kaikkien naureskeltavaksi? Eikö tosiaan ole parempaa tapaa keksiä viihdettä, kun naisten halveeraaminen mediassa? Henna tomuttaa.

Henna itse tuli julkisuuteen salarakkaana. Myöhemmin on julkisuudessa uutisoitu muun muassa hänen häänsä, eronsa, lihomisensa, laihtumisensa, pahoinpitelytuomionsa ja niin edelleen. Useista jutuista Henna on toki saanut julkisuustaipaleensa varrella myös rahallista hyötyä.

Linkki postaukseen.

Lisää luettavaa