Idols-kakkonen kummissaan: Miksi hän ei kelpaa levylaulajaksi

26.10.2012

Niinhän se on, että usein laulukisojen kakkoset ja kolmoset menestyvät pitemmällä tähtäimellä paremmin kuin ykköset – ja saavat levytyssopimuksia.

Niin kävi tänäkin vuonna. Voice of Finlandin voitti Mikko Sipola, joka luonnollisesti levytti. Mutta niin myös ohjelmassa hyvin menestyneet Jesse Kaikuranta ja Mikko Herranen ovat levylaulajia.

Idolsissa suvereenin voiton kahmi luonnollisesti myöhemmin levyttänyt Diandra. Kakkoseksi tullut Susanna Erkinheimo puolestaan on jäänyt aivan tyhjän päälle, ja nyt hän avautuu siitä blogissaan. Nainen on perustanut blogin aivan hiljattain pitääkseen yhteyttä faneihinsa.

-Välillä mä havahdun – ei vitsi, musta tuli Idolsin 2012 kakkonen. Mä luulen, että se havahtuminen tulee siitä, että toiseksi sijoittuminen ei antanut mulle ihan sitä mitä olisin toivonut. Tietysti tarkoitan levytyssopimusta, Susanna harmittelee.

-Jos toinen sija olis tuonut mulle sen mitä toivoin, niin kakkossijan saavuttaminen olis ehkä konkreettisempaa, näkyvämpää mun omassa elämässä… (…) Mutta heikkoina hetkinä miettii: “mä tulin toiseksi – miksei mitään tapahdu”. (…)

-Toivottavasti joku sellainen henkilö kiinnostuisi jolla olisi jotain vaikutuksia siihen, että nuo meidän kappaleet sois joskus vaikka radiossa tai saisimme sen kaivatun sopimuksen. Ainakin lähetetään demoja eri paikkoihin. Pitäkää meille monia monia peukkuja, loistavaääninen laulaja toivoo hartaasti.

Lisää luettavaa