Järkyttävä näky vantaalaisessa ostoskeskuksessa: ”Kun hän kääntyi minuun päin, tajusin…”

Martinlaakson ostoskeskuksessa tavattu nuori, tai oikeammin lapsi, sai paikalle osuneen perheenäidin huokaisemaan syvään.

05.02.2018

Näin tänään jotain todella sydäntä särkevää Martinlaakson ostoskeskuksessa noin klo 12:20, kirjoittaa perheenäiti, joka oli ajanut parkkihalliin.

-Pistin merkille nuoren, kun hän horjahteli suojatiellä vain harmaa huppari päällään ja keltaista takkia kantaen, horjui kohti ostaria. Palatessani autolle parkkihalliin havaitsin tämän pojan seisomassa erään Volvon vieressä ja tiirailevan ikkunoista sisään, ja koputteli auton ikkunoihin ja kokeili ovia. Kun hän kääntyi minuun päin, järkytyin kun tajusin että hän oli vielä LAPSI! Ehkä noin 11-14-vuotias, ja niin kuutamolla aineissa, että silmät pyörähteli päässä, nainen kirjoittaa.

Hän kertoo lähteneensä hakemaan vartijaa. Myöhemmin edes auton omistajan tuleminen paikalle ei saanut poikaa poistumaan, vaan hän yritti päästä autoon, vaikka omistaja totesi, että siellä ei ole hänelle mitään.

-Mitä ihmettä että sen ikäinen on noin sekaisin! parahtaa äiti. -Mä olen todella järkyttynyt ja toivon että en joudu näkemään vastaavaa enää koskaan.

Perheenäiti kertoi tarinansa vantaalaisessa Facebookin keskusteluryhmässä.

Lisää luettavaa