Jasmin Mäntylälle riitti: ”Jasmin ei ole koskaan ollut politiikassa kuin kahvinkeittäjä, hän on gold digger ja tuhoaa suomalaisten maineen”

29.12.2016

Jasmin Mäntylällä on kuppi nurin.  Hän kirjoittaa:

-Tässä on tyypillinen esimerkki persoonasta, joka ei elä omaa elämäänsä tai ei ole onnellinen. Tämä nainen on lähetellyt tämänkaltaisia viestejä minusta miehelleni viimeiset puoli vuotta. Olisikohan jo aika kääntää fokusta muualle. XX:n pitäisi hankkia elämä, Jasmin kirjoittaa somessa.

Jasmin on  nyt myös julkaissut häirikön viestit. Tämä kirjoittaa, että Jasminin miehen tulisi olla Jasminin kanssa varovainen. ”Hän on vitsi täällä Suomessa. Jasmin ei ole koskaan vaikuttanut poliitikassa kahvinkeittoa lukuunottamatta, ja hän on erikoistunut vanhempien miesten avioliittojen tuhoamiseen. Jasmin on kouluttamaton intialaistaustainen roskaväkeen kuuluva ihminen, ja me suomalaiset olemme pahoillamme, että olet tavannut tällaisen gold diggerin (rahan perässä juoksijan).  Jasmin tuhoaa suomalaisten maineen. Hän asuu äitinsä kanssa ja hänellä on alkoholiongelmia…”

Aika rohkeaa julkaista tällaiset herjaviestit.

Lisää luettavaa