Julia ajettiin ulos kuntosalilta – tämä asu oli siihen syynä, kuvalinkki!

Julia pitää kaikkea kaksinaismoralismin ja seksismin huippuna.

 

17.09.2020

Julia Maren on kirjoittanut someen kirjoituksen, jossa hän syyttää kuntosalia kaksinaismoralismista ja seksismistä.

Hän oli esiintynyt salilla mielestään täysin normaaleissa vaatteissa, mutta silti hänelle oli tultu kertomaan, että hänen pitäisi olla siivommin. Näin Julia kirjoitti someen:

-Tänään minulle kerrottiin salilla, että minun täytyy poistua, ellen laita päälleni paitaa, ilman mitään muuta selitystä. Treenini keskeytettiin ja minua pyydettiin ottamaan kuulokkeet päästä, jotta joku sai sanoa minulle, että hän voisi ”antaa minulle paidan, jos minulla ei sellaista ole” ja että jos haluaisin jatkaa treeniäni, minun täytyisi laittaa paita päälle… MITÄ?!

-Eli sanot minulle, että koska 7,5 senttiä vyötäröstäni on paljaana, en ole tervetullut salille, kun taas v***n Chadilla tuolla on aukkopaita ja nänni näkyvissä? Selvä. Kiitos, että vaivauduit käyttämään aikaasi osoittaaksesi minulle, että kaksinaismoralismi ja seksismi ovat edelleen voimissaan.

-Milloin oikein lopetamme naisvartalon seksualisoinnin? Ja milloin olemme siinä pisteessä, että nainen voi tuntea olonsa mukavaksi kuntosalilla juuri siinä vaatetuksessa, jossa hän haluaa olla?

Julia teki sittemmin tilistään yksityisen, mutta kuvan sai talteen asiasta kirjoittanut suomalainen viihdesivusto, katso TÄSTÄ!

Lisää luettavaa