Jussi otti ulostuslääkettä: ”Elämäni ja perheeni painajaismaisin päivä”

Jussi on avautunut Mutsit ja faijat -keskusteluryhmässä.

14.02.2020

Jussi kertoo elämänsä painajaismaisimmasta päivästä someryhmässä. Ja perheensä myös.

-Älkää vaan ottako semmoista ulostuslääkettä kuin Levolac, hän summaa. -Varmaan se on toimivaa, mutta minulle se aiheutti sellaisen päivän etten sitä koskaan unohda.

Jussi kertoo silloin tällöin kärsivänsä ummetuksesta. Hän on hoitanut sitä luonnonmukaisesti, mutta päätti kerrankin testata käsikauppalääkettä, oraaliliuosta. Hän otti suosituksen mukaisen määrän, ja seuraavana päivänä tapahtui jotain kamalaa.

-Tietenkin paska lensi ihan kamalasti. Homma siis toimi. Hyvä niin. Mutta sivuoireena tuli sitten jotain sellaista, että koko perhe kärsi, Jussi kirjoittaa.

Nimittäin ilmavaivat. Jää-tä-vät ilmavaivat.

-Kyllähän siinä purkissa varoiteltiin ilmavaivoista, joita ensikäyttö voi aiheuttaa. Ja todettiin oireen väistyvän pitemmässä käytössä. Mutta en mä ota sitä riskiä että elämäni muuttuu yhdeksi paskanhajuiseksi ja kuplivaksi taisteluksi, Jussi selvittää.

Hän kertoo, että aine aiheutti hänelle niin pahat ja pahanhajuiset ilmavaivat, että kämppä haisi suoraan sanottuna paskalta ja sitä piti tuulettaa läpivedolla. Pörinä oli niin kovaa että perheen kotieläimetkin katsoivat piereskelijää pitkään.

-Lopulta piti lähteä iltalenkille piereskelemään. Se kyllä auttoikin, Jussi kuvaa.

Lisää luettavaa