Jutta Larm paljasti luonteestaan uskomattoman asian – vaikea uskoa!

Lomalla on hyvä olla rauhassa muilta ihmisiltä.

01.07.2024

Yrittäjä Jutta Larm on viettänyt kesälomaa. Hän sattuu paljastamaan päivityksessään myös uskomattoman asian luonteestaan.

Jutasta ei heti uskoisi että hän on introvertti, eli ihminen jonka tietosanakirja määrittelee sisäänpäin kääntyneeksi. Näin hän kuitenkin kertoo.

-Tiesitkö muuten että introvertit ja ekstrovertit latautuvat lomalla eri tavoin? Ja arvaatko kumpaan ryhmään ite kuulun? hän vihjaa ja jatkaa:

-Mun tapa rentoutua ja ladata akkuja on saada olla mahdollisimman rauhassa. Veden tuijottaminen on mulle suorastaan hypnoottista, ja aaltojen kohina saa helposti nukahtamaan. Paikalla ei oo niin väliä, mutta ei ole meren rannan tai mökkimaiseman voittanutta.

Se, mikä ei tunnu Jutalle palauttavalta, on sosiaaliset tilanteet, joissa joutuu olemaan parhaimmillaan tai tutustumaan uusiin ihmisiin.

-Vaikka nuo tilanteet ovatkin usein kivoja, ne kuluttavat omia voimavaroja aika lailla. Sama koskee erilaisia uusia elämyksiä, joihin liittyy esimerkiksi jännitystä ja adrenaliiniryöppyjä. Vaikka kuinka nauttisin, niin oon sellaisen jälkeen melko puhki.

Lisää luettavaa