Käärijän suosiolle ei näy loppua: suomalaisfestivaali joutui palkkaamaan kymmeniä järjestyksenvalvojia valvomaan yleisön turvallisuutta keikan aikana!

Käärijä is the bestest!

13.07.2023

Käärijä esiintyy Ilosaarirockissa Joensuussa ensi viikonloppuna.

Käärijän konsertti  on päälava-aluetta pienemmässä Tähtiteltassa. Nyt Ilosaaresta kerrotaan, että keikka aiheuttaa erityisjärjestelyjä.

”Käärijän keikka Ilosaarirockin Tähtiteltassa lauantaina 15.7. on aiheuttanut paljon keskustelua ennakkoon ja herättänyt myös huolta siitä, mahtuvatko kaikki festivaalikävijät turvallisesti telttaan katsomaan keikkaa. Käärijän esiintymislavan vaihtaminen tai keikan siirtäminen myöhemmäksi ei valitettavasti ole mahdollista, mutta Ilosaarirock on varautunut suureen yleisömäärään Tähtiteltalla usein eri toimin”, Ilosaarirockin sivuilla kerrotaan.

”Tähtiteltan yleisöalue tullaan Käärijän esiintymisen ajaksi jakamaan eri lohkoihin, joita ovat ikärajavalvotun baarialueen lisäksi sallittu yleisöalue sekä sen sisään rajattu, erillinen perhekatsomo. Perhekatsomo on tarkoitettu vain lapsiperheiden käyttöön. Tähtiteltan ympäristössä työskentelee Käärijän esiintymisen aikana kymmeniä järjestyksenvalvojia, jotka ohjaavat yleisöä näihin eri lohkoihin sekä valvovat yleisön turvallisuutta koko keikan ajan”, Ilosaaresta ilmoitettiin.

Lisää luettavaa