Kansanedustaja Emma Kari sai lapsen – katso uskomattoman kaunis kuva

Emma Kari kuvassa oikealla
AOP

Onnea Emma Kari!

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari on saanut lapsen. Lapsi on Karin kolmas.

Asiasta Kari kertoi julkisuuteen kauniilla Instagram-kuvalla. Kuvan tekstin löydät alta. Sen alta löydät kuvan.

Como onnittelee!

*

”Vielä iltapäivällä maalasin uuden kotimme seiniä ja haaveilin sinusta. Vain muutama tunti myöhemmin rymistit maailmaan sellaisella vauhdilla, ettei kukaan meistä meinannut pysyä mukana.
💕
Minä rakastin sinua jo kun olit vain mukanani kulkeva salainen toive. Ja siinä sinä nyt nukut sylissäni. Tuhisevana, lämpimänä, takkutukkaisena. Ja niin kovin ihmeellisenä.
💕
Ja tämä maailma on nyt entistäkin arvokkaampi paikka.
💕
Kiitos Naistenklinikan upeille kätilöille ammattitaitoisesta ja nopeasta toiminnasta. Saimme osaksemme aitoa lämpöä ja hoivaa. Siinä on jotain kaunista, miten hyvinvointivaltio ottaa kaikkein pienimmät huomaansa.
💕
Kiitos kotona jännittäneille sisaruksille, jotka odottavat pikkusiskoa rakkaudella ja innolla. Kiitos ystäville, jotka maalasivat seinät kanssani, ja totesivat, että nyt on ehkä aika pestä pensselit ja lähteä.
💕
Ja kiitos @tapio_laakso, joka ei päästänyt irti kädestäni ja eli jokaisen sekunnin rinnallani. En tiedä, miten olisin selvinnyt kaikesta tästä ilman sinua. Ihana olla tässä väsyneen usvaisessa onnessa kanssasi.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Vielä iltapäivällä maalasin uuden kotimme seiniä ja haaveilin sinusta. Vain muutama tunti myöhemmin rymistit maailmaan sellaisella vauhdilla, ettei kukaan meistä meinannut pysyä mukana. 💕 Minä rakastin sinua jo kun olit vain mukanani kulkeva salainen toive. Ja siinä sinä nyt nukut sylissäni. Tuhisevana, lämpimänä, takkutukkaisena. Ja niin kovin ihmeellisenä. 💕 Ja tämä maailma on nyt entistäkin arvokkaampi paikka. 💕 Kiitos Naistenklinikan upeille kätilöille ammattitaitoisesta ja nopeasta toiminnasta. Saimme osaksemme aitoa lämpöä ja hoivaa. Siinä on jotain kaunista, miten hyvinvointivaltio ottaa kaikkein pienimmät huomaansa. 💕 Kiitos kotona jännittäneille sisaruksille, jotka odottavat pikkusiskoa rakkaudella ja innolla. Kiitos ystäville, jotka maalasivat seinät kanssani, ja totesivat, että nyt on ehkä aika pestä pensselit ja lähteä. 💕 Ja kiitos @tapio_laakso, joka ei päästänyt irti kädestäni ja eli jokaisen sekunnin rinnallani. En tiedä, miten olisin selvinnyt kaikesta tästä ilman sinua. Ihana olla tässä väsyneen usvaisessa onnessa kanssasi.

Henkilön Emma Kari (@emmakkari) jakama julkaisu

Aiheet: