Kasperi Kapasen uudet tuulet: uusi seura, uusi ökykartano – katso käsittämättömät kuvat pirtistä!

West Palm Beachilta Floridasta uskomattoman kartanon ostanut Kasperi on elämänmuutosten edessä, sillä seurakin vaihtuu pian.

 

13.10.2020

Kasperi Kapanen siirtyy Toronto Maple Leafsistä Pittsburgh Penguinsin riveihin, uutisoitiin pari kuukautta sitten.

Sinänsä paluu on kuin kotiin tulisi, sillä Penguins varasi Kapasen aikoinaan viisi vuotta sitten.

– Oli ”kerran elämässä” -tilaisuus pelata Leafsin paidassa. Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta sekä pelikavereistani. Samalla en voisi olla enemmän innoissani ja valmiina siirtymään jälleen Penguinsiin. En malta odottaa paluuta takaisin sinne, mistä kaikki alkoi. Kiitos kaikille, nähdään pian Pittsburgh, kuopiolainen kertoili somessa.

Miehellä on elämänmuutoksia riittänyt. Tyttöystävä Annika Boron vaihtui Paige Lorenzeen, ja nyt mies on ostaa pamauttanut älyttömän kartanon, joka on valmistunut vuonna 1981.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Sen mukaan kartano sijaitsee West Palm Beachilla Floridassa, ja mies maksoi talosta 1,3 miljoonaa dollaria. Talossa on tilaa 415 neliötä. Mutta eipä tuo kovin iso lovi Kasperin kukkarolle ole, sillä viime vuonna uutisoitiin Kapasen solmineen kolmen vuoden sopimuksen, joka takasi liki 10 miljoonan dollarin tulot.

Katso kuvia alta (kuvat: Redfin.com)

 

 

Lisää luettavaa