”Kiinteistö-Kaisan” firma sai häädön – nyt puhuu Kaisa itse

Kaisa Liskillä jäi ravintolavuokrat rästiin. Ensin pyydettiin vuokrien kohtuullistamista, mutta päätettiin sitten pidättäytyä niiden maksusta, koska ravintola oli Liskin mukaan huonossa kunnossa.

25.05.2022

Kiinteistöbisneksestä oikeudenkäyntien värittämänä henkilöstöravintolabisnekseen siirtyneen Kaisa Liskin ongelmat eivät helpota. Kahvila Ravintola Kaisa on saanut häädön.

-Niin siinä kävi nyt sitten meillekin. Pitkä korona-aika ja sen jälkeen tullut Ukrainan sodan aiheuttama jopa kolminkertainen raaka-aineiden hinnannousu on ajanut meidät polvilleen ja ravintolan toimintaa ei enää pystytä jatkamaan, Kaisa surkuttelee ravintolansa somekanavassa.

Riihimäen kaupunki on jättänyt firman maksamattomien vuokrien vuoksi häätöilmoituksen. Liski toteaa, että hän on yrittänyt sopia asiasta alkuvuodesta saakka.

-Teimme maksusuunnitelmankin, mutta siinä pysyminen on ollut mahdotonta.

Liskin firma kertoo pyytäneensä vuokrien kohtuullistamista pandemiatilanteen vuoksi. Sitten firma ilmoitti kaupungille, että yritys ei maksa vuokria ennen kuin vuokraisäntä korjaa Liskin mukaan moniongelmaisen kiinteistön vastaamaan ravintolatoiminnan vaatimuksia.

-Yhtään korjausta ei liki kahden vuoden aikana ole tehty ja kaksi talvea ikkunat jäässä ja rasvakaivot tukossa sekä niin sekaisin olevat sähköt, että joka aamu on saanut jännittää, mistä seuraavaksi tulee sormille, Liski sadattelee somessa.

Ravintolaan on kuulemma myös satanut sisään.

-Toiminnan lopettaminen on suuri helpotus ja samalla valtavan surullista. Olemme koko ravintolan tiimi rakastuneet asiakkaisiimme ja kaikkeen siihen joka päivä toistuvaan tuttuun ja turvalliseen porukkaan, jotka tyytyväisenä ovat pistäneet vatsat täyteen lounaan, aamiaisen ja juhlahetkien parissa.
Pyrimme jatkamaan lounastoimintaa ja tilauksia niin pitkään kuin se suinkin on mahdollista.

Lisää luettavaa