Lauri Salovaara neuvoo elämään täysillä: ”Tämän burnoutini ovat minulle opettaneet”

Hyvä neuvo.

02.09.2022

Kirjailija, yrittäjä, juontaja ja monitoimilinko Lauri Salovaara kertoo, että häneltä usein kysytään kuinka hän tekee niin paljon kaikenlaista ”shittiä”.

Salovaara vastaa:

-2,5 burnoutia ovat viimeistään opettaneet mikä tässä elämässä on tärkeää. Ja sori, sillä ole paskankaan väliä mitä muut ovat mieltä, kun päätät tehdä jotain kreisiä. Kyllä, käytin sanaa kreisi.
Se sun kreisi on vaan sitä, että teet jotain sellaista mihin muut eivät ole tottuneet. Ja koska he ovat tapajuurtuneet yhdenlaiseen sinuun, eivät he voi uskoa mikä meininkileissön siihen nyt tuli. Sitten kun vaan naurat (hyväntahtoisesti) päälle ja teet vaan, niin kohtapa tottuvat ja ovat, että taas se meidän Pekka-Liisa siellä painaa uutta settiä kehiin. Hehe. On se kyllä kanssa.

Salovaara uskoo, että tottumisen myötä lähipiiri oppii myös kannustamaan.

-Äläpä siis lannistu ensimmäisten negaajien kohdalla, vaan painat meneen vaan. Klisee tämäkin, mutta elämä menee ihan liian nopeasti, etteikö sitä voisi elää itselle(kin) ja täysillä. Oli se sitten mitä tahansa. Ei sen aina tartte olla maailman suurinta tai siisteintä, mutta sulle merkityksellistä.
Ja hei. Jos et tee, ainoa jota voit syyttää, oot ite. Otahan siis ja tempaise. Kyllä ne muut seuraa perässä, opastaa Salovaara.

Lisää luettavaa