Linda Lampenius pitää toimittaja Ivan Puopolon käytöstä epäkunnioittavana

Linda Lampenius avautui Facebook-ryhmässä.

21.09.2023

Linda Lampenius oli hiljattain Ivan Puopolon haastateltavana tv:ssä liittyen ensi kuussa alkavaan itsestään kertovaan Linda-dokumenttisarjaan.

Nyt Linda on loukkaantunut Puopolon käytöksestä, joka oli hänen mielestään epäkunnioittavaa. Linda avautuu naisille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä.

-Haluaisin kuulla mielipiteenne ja saada apua teiltä asiasta joka koskee sitä miten jotkut miehet vieläkin kohtelevat naisia alentavasti (ja täysin eri tavalla kuin miehiä) mediassa. Olin eilen Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraana. Lensin Tukholmasta Helsinkiin tuota mediapäivää varten, Linda alustaa.

-Toimittaja Puopolo oli saanut kaikki 4 jaksoa tulevasta dokkarisarjastani katsottavaksi tuottajaltaan jo viime viikolla, jotta voisimme keskustella sarjan sisällöstä ja tekoprosessista. Juuri ennen haastattelua Puopolo sanoi, ettei hän ollut katsonut jaksoja. Syyksi hän ilmoitti, ettei myöskään koskaan lue kirjailijoiden kirjoja, kun he tulevat vieraiksi Huomenta Suomeen, Linda jatkaa.

Linda kertoo myös, ettei Puopolo unohtanut kyseenalaistaa hänen tekojaan ja lisäksi puhua hänelle tavalla, jonka hän koki olevan epäkunnioittava.

-Jos olette sitä mieltä, että esimerkiksi tämä Puopolo ei ole kovinkaan ystävällinen näissä tilanteissa niin ainut keino millä me naiset voimme vaikuttaa asiaan on se että lähetämme palautetta kanavalle tai ohjelman tuottajalle, Linda ohjeistaa naisille tarkoitetun Facebook-ryhmän päivityksessään.

Lisää luettavaa