Maria Veitola hukkui rienapalautteeseen: ”Oksentavat päälleni…”

Marian päivitys aiheutti vihavyöryn.

03.07.2022

Maria Veitola kertoo saaneensa somepostauksestaan paljon ikävää palautetta. Tosin hyvääkin on luonnollisesti paljon tullut.

-Hyvä luoja, miten kauheita viestejä oon saanut. IP-lehdet on ilmeisesti uutisoineet oikein lööppiä myöten mun seksuaalisesta suuntautumisestani ja se tietty huvittaa, sillä asia ei ole mikään uutinen, oon kirjoittanut näistä asioista jo kirjoissanikin. MUTTA. Aina kun IP-lehdet tekevät uutisia mun somepäivitysten perusteella myös vihaviestien ja herjausten määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Uusi yleisö, joka ei ehkä lähtökohtaisestikaan pidä minusta, kokee tarpeelliseksi oksentaa päälleni inboxeissani. Mukaan vedetään myös vanhempani, puoliso ja lapsi. Kuvottavaa toimintaa, Maria selostaa.

Maria haluaisi laittaa näkyväksi hirveät viestit ja kommentit, mutta ne ovat hänen mielestään niin kamalaa ”homo- ja transfobista pa-kaa, ettei sitä voi vaan julkaista.”

-Että terkut kaikille teille, jotka kysytte miksi sitä sateenkaarilippua pitää liehuttaa. Siksi, että vihan, pelon ja ennakkoluulojen määrä on edelleen valtava, Maria päättää.

Lisää luettavaa