Maria Veitola purskahtaa itkuun – syynä välirikko Sara Siepin kanssa

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tapahtuu.

29.02.2024

Moni muistaa takavuosilta sen, kun Maria Veitola juonsi Enbuske-Veitola-Salminen -ohjelmaa, ja vieraaksi saapui Sara Sieppi.

Sieppi bloggasi ohjelman jälkeen, että hän tunsi joutuneensa ansaan. Veitolan kanssa ei ollut sovittu sellaisista kysymyksistä, joita hän lähetyksessä esitti.

Naiset eivät olleet tekemisissä kyseisen vuoden 2018 haastattelun jälkeen. Nyt asia korjaantuu, kun Veitola yökyläilee Siepin ja tämän miesystävän, Pyry Soirin kotona. Ohjelma nähdään televisiossa ensi torstaina.

Kyseisessä jaksossa Veitola pyytää heti ”kynnyksellä” anteeksi käytöstään. Myös Sieppi pyytää anteeksi sitä että meni bloggaamaan aiheesta, kun asia olisi voitu käsitellä kahden kesken.

Ohjelmassa käydään vielä pieni mielipiteenvaihto siitä, kun Sieppi arvostelee Veitolaa tämän kohutuista Instagram-postauksista, joissa tämä jäljittelee Kardashianien glamourposeerauksia isänsä vanhassa pyjamassa.

Maria yrittää selittää kyseessä olevan parodian, mutta Saran mielestä näin ei tule toimia.

Ohjelman lopuksi Veitola itkee kameralle. Syynä on helpotus siitä,  että hän sai sovituksi ristiriitansa Sara Siepin kanssa.

 

Lisää luettavaa